Τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου....

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

Το πρόγραμμα «Νόστος – Η επιστροφή» θα διεξαχθεί από 30 Απριλίου έως 6 Μαΐου και στην πανηγυρική τελετή έναρξης θα παραστούν οι Πρόεδροι Δημοκρατίας των τριών χωρών.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ θα υποδεχτεί την υπουργό Μετανάστευσης και Υποθέσεων Αποδήμων Αιγυπτίων Ναμπίλα Μακράμ και τον προεδρικό επίτροπο της Κυπριακής Δημοκρατίας Φώτη Φωτίου, με τους οποίους θα συνεργαστεί για τις τελευταίες οργανωτικές λεπτομέρειες του προγράμματος «Νόστος».

Στο πλαίσιο του «Νόστος – Η επιστροφή» η αιγυπτιακή κυβέρνηση αναλαμβάνει τη φιλοξενία ομάδας Αιγυπτιωτών Ελλήνων από την Ελλάδα και την Κύπρο στην Αλεξάνδρεια, το Κάιρο, το Ελ Αλαμέιν, τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά και το Σαρμ Ελ Σέιχ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε σημεία με ειδική σημασία για την ιστορική παρουσία του Ελληνισμού στη σημερινή Αίγυπτο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, η κ. Μακράμ και ο κ. Φωτίου, συνοδευόμενοι από τον κ. Κουίκ, θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και θα ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο της Ακρόπολης. 

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online