ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Ημερίδα με θέμα το απόρρητο και την ασφάλεια των επικοινωνιών

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 


Το απόρρητο και η ασφάλεια των επικοινωνιών μέσα από το πρίσμα των τεχνολογικών εξελίξεων αλλά και της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων, καθώς και τα νομικά ζητήματα που τίθενται στη σύγχρονη πραγματικότητα, αποτελούν τον θεματικό άξονα της ημερίδας με τίτλο «Απόρρητο των επικοινωνιών: σύγχρονες προκλήσεις» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαΐου 2018, στην Αίθουσα Γερουσίας του Κοινοβουλίου από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. 
Την ημερίδα, που διοργανώνει η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) με τη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων, θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής και ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς.


Χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Κωνσταντίνος Μενουδάκος, ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) κ. Κωνσταντίνος Μασσέλος, ο Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας κ. Ιωάννης Ταφύλλης και ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Γεώργιος Παπαπροδρόμου.


Οι θεματικές ενότητες, στις οποίες θα καταθέσουν την εμπειρία και τις απόψεις τους στελέχη Ανεξαρτήτων Αρχών, ανώτατοι δικαστές, πανεπιστημιακοί καθηγητές και ειδικοί εμπειρογνώμονες, είναι οι Τεχνολογικές Εξελίξεις και το Απόρρητο των Επικοινωνιών, και τα Νομικά και Κανονιστικά Ζητήματα της Προστασίας του Απορρήτου των Επικοινωνιών. 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online