Γιώργος Πατούλης: Θεωρούμε μεταρρύθμιση την αλλαγή μοντέλου λειτουργίας του Κράτους.

lifespeed.gr


Βάντα Βλασταρά

 

 

 

«Η συνέντευξη του κ. Σκουρλέτη στην Αυγή της Κυριακής αναδεικνύει τη διαφορά αντίληψης που έχουμε, σχετικά με τις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες της Πατρίδας μας.

Ο κ. Σκουρλέτης θεωρεί μεγάλη μεταρρύθμιση την αλλαγή του εκλογικού συστήματος. Εμείς, θεωρούμε μεταρρύθμιση την αλλαγή μοντέλου λειτουργίας του Κράτους.

Ο κ. Σκουρλέτης θεωρεί ότι έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να προωθήσουμε τη μεταρρύθμιση σε βάθος χρόνων. Εμείς πιστεύουμε ότι έπρεπε να έχει γίνει χτες.

Στο μόνο που τελικά συμφωνούμε, είναι ότι δεν αρκεί ο χρόνος διαβούλευσης που έχουμε στη διάθεσή μας ως τις 15 Μαΐου, για να συζητήσουμε διεξοδικά έναν τόσο σοβαρό νομοσχέδιο. Ελπίζω πραγματικά να εννοεί ότι θα υπάρξει διαβούλευση τουλάχιστον δύο μηνών.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς επιμένουμε ότι η Ελλάδα και η Αυτοδιοίκηση χρειάζονται ένα άλλο Κράτος, κι όχι απλά ένα άλλο εκλογικό σύστημα.

Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτικές που να υπηρετούν την απλή λογική , κι όχι απλή αναλογική», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης σε δήλωσή του, με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη στην εφημερίδα  Αυγή της Κυριακή, με τίτλο «Οι ηγεσίες της Αυτοδιοίκησης ξεβολεύονται με την απλή αναλογική»

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online