Ν. Βούτσης: Εντελώς της πλάκας τα περί παραίτησης του γ.γ. της Βουλής

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

 

 

«Δεν είναι της πλάκας. Είναι εντελώς της πλάκας» είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Βούτσης μιλώντας με δημοσιογράφους. «Δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα παραίτησης του γραμματέα. Δεν ξέρω τι εννοεί ο καθένας όταν γράφει για Μαξίμου. Ουδέποτε το Μαξίμου έθεσε σε αμφιβολία την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη Βουλή. Το αποτύπωμα είναι απολύτως δημοκρατικό» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγήκε. Ούτε στο Μαξίμου μπορούν να το καταλάβουν. Ούτε ο ίδιος ο γενικός μπορεί». «Δεν με έχει απασχολήσει το δημοσίευμα για να το αποκρυπτογραφήσω» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι «δεν απάντησα σε τίποτα απ’ ό,τι έχει γραφτεί για τα ζητήματα αυτά. Επειδή είμαι του μισογεμάτου ποτηριού για μένα το ότι τέτοιου τύπου δημοσιεύματα δεν τυγχάνουν καμίας αναπαραγωγής – και σας συγχαίρω γι’ αυτό – δείχνει ότι το ρεπορτάζ δεν είναι σωστό ή δεν έχει το βάθος. Γι’ αυτό δεν τα σπουδαιολογώ όταν λένε ότι ο Βούτσης στήνει το κομματικό του κράτος».

«Αλίμονο αν ασχολιόμουν προσωπικά εγώ ή η διοίκηση της Βουλή για τον γερανό ή για το αν βγήκαν τρία φυτά ή αν χθες δύο υπουργοί που είναι φίλοι μου είχαν ξεχάσει ότι ψήφιζαν με ηλεκτρονική ψηφοφορία και έπιναν τον καφέ τους» τόνισε ο Ν. Βούτσης ζητώντας «να μην τα σπουδαιολογούμε. Είναι της πλάκας».

Τέλος, ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε ότι στις 15 και 16 Μαίου, θα λάβει μέρος στην Διάσκεψη του ΟΣΕΠ στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα παρευρεθεί και ο Τούρκος Πρόεδρος. «Δεν θα είναι μια τυπική εύκολη Διάσκεψη», είπε ο κ. Βούτσης. Ο πρόεδρος της Βουλής, θα πραγματοποιήσει επίσης διμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των εργασιών της Διάσκεψης.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online