Κίνημα Αλλαγής: Η χρήση βίας και οι, καταδικασμένες στην ιστορική λήθη, πρακτικές των αντισυγκεντρώσεων

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

 

«Η χρήση βίας και οι, καταδικασμένες στην ιστορική λήθη, πρακτικές των 'αντισυγκεντρώσεων' » αναφέρει ο Τομέας Εργασίας του Κινήματος Αλλαγής σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις φθορές που προκάλεσε ομάδα ατόμων στην εξέδρα της απεργιακής συγκέντρωσης στην πλατεία Κλαυθμώνος.

 

 

Την  ημέρα Εθνικής Δράσης των δυνάμεων της εργασίας, μια μικρή ομάδα κουκουλοφόρων εξορμά από τα προπύλαια και επιτίθεται στην εξέδρα της κεντρικής απεργιακής εκδήλωσης (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, επιστημονικοί Σύλλογοι κ.α.) στην πλατεία Κλαυθμώνος προκαλώντας ζημιές, τρομοκρατώντας τους συγκεντρωμένους.

Την ίδια στιγμή στέλεχος της αστυνομίας είπε στους υπευθύνους των συνδικαλιστικών οργανώσεων ότι παρατηρούσε τις βιαιότητες από το κλειστό κύκλωμα της τηλεόρασης. Προφανώς έχουμε περάσει στη σφαίρα της εικονικής αστυνόμευσης…Η χρήση βίας και οι, καταδικασμένες στην ιστορική λήθη, πρακτικές των «αντισυγκεντρώσεων» του παρελθόντος δεν θα πτοήσουν τον κόσμο της εργασίας, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

 

Όπως δεν θα τους πτοήσει και η προσπάθεια υπονόμευσης των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων, όπως προκύπτει από τη χθεσινή τοποθέτηση του αρχηγού της ΝΔ κ. Μητσοτάκη.  

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online