Απ. Τζιτζικώστας: Στους δρόμους της Περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια

lifespeed.gr


Κ. Μεαηνέζης

 

 

 

 

''Για μένα ήταν είναι και θα παραμείνουν Σκόπια,εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν περιγράφει την ιστορία τους.Στους δρόμους της Περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν τους ανήκει'' δήλωσε με στόμφο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά.

Σε ερώτηση, ότι αν θα δεχτεί να μη λέγεται περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά ανέφερε ότι: «Για μένα ήταν είναι και θα παραμείνουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν περιγράφει την ιστορία τους. Στους δρόμους της Περιφέρειάς μου οι πινακίδες θα γράφουν Σκόπια εφόσον επιλέγουν ένα όνομα που δεν τους ανήκει».
Σε ερώτηση για το πώς θα αντιδράσει αν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός τον υποχρεώσουν να αλλάξει τις πινακίδες στο οδικό δίκτυο, ο περιφερειάρχης απάντησε ότι «είναι γνωστό ότι δεν υποκύπτω σε τέτοιες πιέσεις».

Αναφορικά με την βράβευση του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στη Γερμανία ο κ.Περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας κ.  Τζιτζικώστας σημείωσε ότι σημασία έχει το θα πει ο ελληνικός λαός στις επερχόμενες εκλογές;  ενώ ερωτηθείς σχετικά με το ότι αναδείχθηκε πρώτος πολιτικός σε δημοφιλία σε όλη τη Μακεδονία ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι πρόκειται προϊόν συνολικής δουλειάς και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην ΠΚΜ και όλους τους φορείς της περιοχής.

Ο κ. Τζιτζικώστας στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, κ. Ζάεφ, έχει οικογενειακή επιχείρηση με σάλτσες που αναγράφουν στη συσκευασία ότι βασίζονται σε «μακεδονικές» συνταγές και επεσήμανε ότι αυτά έπρεπε να τα κοιτάξει η ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online