Σε φθινοπωρινή τροχιά αποφάσισε επιτέλους να... μπεί ο καιρός

lifespeed.gr


Έρχεται παρατεταμένη κακοκαιρία..

 

 

 

Με παρατεταμένη καλοκαιρία και... απουσία βροχών, κύλησε το πρώτο μισό του φθινοπώρου. Ωστόσο, όπως δείχνουν τα τελευταία τρεξίματα των μοντέλων, φαίνεται πως οδηγούμαστε σε τεράστιες αλλαγές. Τα περισσότερα στοιχεία που έχουμε συλλέξει έως αυτή την ώρα, δείχνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ότι έρχονται πολλές κακοκαιρίες με πολλά νερά που θα κρατήσουν επί μακρόν.

Βροχές καταιγίδες και χιόνια στα βουνά ψηλά.... κι έπεται η συνέχεια που θα κατεβάζει και ψύχος και υετό, ωσότου να φτάσουμε να χιονίζονται πιθανόν τα βόρεια πεδινά, τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη, όπως δείχνουν τα πρώτα τρεξίματα των προγνωστικών μοντέλων, έστω και εάν ακόμη είμαστε αρκετά μακριά χρονικά, μέχρι τότε. Για την ώρα, ας μείνουμε σε αυτά που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα.

Εκτεταμένο χαμηλό στην Ιταλία, κινούμενο αργά ανατολικά προκαλεί ήδη έντονα φαινόμενα στη γείτονα χώρα και σταδιακά θα αρχίσει να επηρεάζει και την χώρα μας, με αποτέλεσμα να αλλάξει άρδην την συνολική πορεία του καιρού από σήμερα Δευτέρα, αρχικά από τα δυτικά - βορειοδυτικά με αρκετές βροχές και καταιγίδες, με διάθεση τα φαινόμενα να προχωρούν από την Τετάρτη και στις ανατολικές περιοχές της χώρας.

Αρκετά ενδιαφέρουσα όμως δείχνει η εξέλιξη του καιρού για τη συνέχεια, καθώς αναμένεται η έλευση και δεύτερου χαμηλού προς το τέλος της εβδομάδας, με ακόμη περισσότερα φαινόμενα, την ώρα που ο χειμώνας στο βάθος, μας κλείνει πονηρά το μάτι!!! Για όλα τα νεότερα, μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά 21:00 - 00:00 το βράδυ μέσα από το Radio Xalazi, με ενδιαφέρουσες αναλύσεις και πληροφορίες. Για σύνδεση ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Κλείνοντας το δελτίο μας, να δούμε τα ύψη βροχής που σημειώθηκαν το Σάββατο 04 Νοεμβρίου, από τη σύντομη μεταβολή που παρουσίασε ο καιρός. Σύμφωνα με το Ε.Α.Α., τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στην Ασή Γωνιά Χανίων με 72 χιλιοστά, στη Σέττα Ευβοίας με 65 χιλιοστά, στην Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας με 49 χιλιοστά, στη Στενή Ευβοίας με 32 χιλιοστά και στη Ζαγορά Πηλίου με 28 χιλιοστά και στη Σκιάθο με 26 χιλιοστά βροχής.

Επιμέλεια: Σπύρος Σουρελής

xalazi.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online