Ο καιρός την Πέμπτη 04 Ιανουαρίου

lifespeed.gr


χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο

 

 

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου αναμένεται κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές στα πεδινά, χιονόνερο στα υπόλοιπα πεδινά της Κεντρικής Ελλάδας καθώς και πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, καθώς και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο της Βόρειας Ελλάδας από τα 300 μέτρα και πάνω. Οι χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία θα είναι πυκνές. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι και από τα Δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ, όμως από το πρωί θα στραφούν σε βόρειους - βορειοδυτικούς 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βορειά Ελλάδα από -2 έως 10 βαθμούς, στα κεντρικά από 3 έως 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 10 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται βροχές κατά περιόδους, καθώς και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού, πάνω από 900 μέτρα. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 8 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και πρόσκαιρα νωρίς το πρωί χιονόνερο, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές, πάνω από 400 μέτρα υψόμετρο, όμως προς το μεσημέρι αναμένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

xalazi

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online