Αρχίζουν κανονικά τα playoffs στο Μπάσκετ.

lifespeed.gr


Ψηφίστηκαν από τις 13 ομάδες

 

 

 

 

Περισσότερο από 2,5 ώρες διήρκησε το έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Μετά την ολοκλήρωσή του, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του Τύπου τις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας του πρωταθλήματος ανέφερε ότι θα διεξαχθούν κανονικά τα πλέι οφ και ότι μέχρι τη λήξη τους και μετά από αυτή θα πραγματοποιηθούν τρεις συναντήσεις ιδιοκτητών για να φτιάξουν από «μηδενική» βάση το νέο πλαίσιο διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Όπως διευκρίνισε αυτές οι συναντήσεις θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων για τα πλέι-οφ. Την πρώτη εβδομάδα μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης θα διεξαχθεί μια Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία θα τεθούν προς ψήφιση κατά πλειοψηφία όλες τις αλλαγές που θα έχουν ληφθεί κατά τις συσκέψεις που θα έχουν προηγηθεί. 

Την επόμενη εβδομάδα οι αλλαγές - αποφάσεις θα τεθούν προς αποδοχή και νομοθέτηση σε ΕΟΚ και υπουργεία. Εάν κάποιες αλλαγές δεν γίνουν αποδεκτές από κάποιον από τους παραπάνω φορείς τότε ο ΕΣΑΚΕ θα εξετάσει τον τρόπο αντίδρασης. 

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι υπογράφτηκε ένα χαρτί, στο οποίο οι ομάδες δήλωσαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του, με αφορμή την απαίτηση των Πειραιωτών να παραιτηθεί από την προεδρία του ΕΣΑΚΕ.

Να σημειωθεί ότι για ακόμα μία φορά δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές αλλά και αυτό για ακύρωση της 26ης αγωνιστικής.

Σημειώνεται ότι, όλα τα παραπάνω ψηφίστηκαν από τις 13 ομάδες πλην των «ερυθρολεύκων».

a-sports

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online