Ι. Συναδινός: «Ό,τι λάμπει στην άρση βαρών, δεν είναι...ΧΡΥΣΟΣ»

lifespeed.gr


Χ. Αποστόλου

 

 

Την αντίδραση του ΓΓΑ Ιούλιου Συναδινού, προκάλεσε η επιστροφή του Πύρρου Δήμα στην ομοσπονδία Αρσης Βαρών. Αξίζει να σημειωθεί οτι μετά απο  έκτακτο ΔΣ στην ΕΟΑΒ ανακοινώθηκε ότι πρόεδρος αναλαμβάνει ο Ολυμπιονίκης, ο οποίος στις αρχές του 2017 είχε παραιτηθεί για να αναλάβει πόστο στην αντίστοιχη Ομοσπονδία των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΑΒ τον Δήμα «... θα αντικαθιστά, όταν λείπει στο εξωτερικό ο Δημήτρης Βαλασιάδης». Ο Δήμας,  και ο Βαλασιάδης προϋπήρξαν πρόεδροι της ελληνικής ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.
 
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Συναδινός χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα, για την εκλογή του Π.Δήμα: 

«Πριν λίγους μήνες μας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον έδιωξε από την Ελλάδα. Γι αυτό πήγε στις ΗΠΑ και υπέγραψε πλουσιοπάροχο επαγγελματικό συμβόλαιο με την Αμερικανική ομοσπονδία ως "σύμβουλος" -;-, "μάνατζερ" -;- η ότι άλλο. Χθες ξαναγίνεται πρόεδρος στην Ελληνική ομοσπονδία του ίδιου αθλήματος. Η αθλητική δεοντολογία πάει άπατη. Μπες βγες και οι πρόεδροι αλληλοκαθαιρούνται. Θα μας πουν τον λόγο;» είναι το σχόλιο του ΓΓΑ ο οποίος επίσης απαντώντας σε σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση, πρόσθεσε: 
«Ό,τι λάμπει στην άρση βαρών, δεν είναι ...ΧΡΥΣΟΣ»

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online