Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή...«Μαύρη» ημέρα για τον αθλητισμό

lifespeed.gr


Σε ηλικία 89 ετών

 

 

 

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής  βυθίζοντας στο πένθος την «πράσινη» οικογένεια.

Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την αναγέννηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού αλλά και του Ελληνικού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μαζί με τον αδελφό του, Θανάση, οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση έξι ευρωπαϊκών τροπαίων, 13 πρωταθλημάτων και 9 κυπέλλων Ελλάδας.

Τραγική ειρωνεία: άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα της συμπλήρωσης 47 ετών από την ημέρα που μπήκε επίσημα στο Δ.Σ. του συλλόγου, αρχικά ως απλό μέλος, στις 10 Ιουνίου του 1971, ενώ το 2012 μεταβίβασε τις μετοχές του στην ΚΑΕ στον γιο του, Δημήτρη.

Φυσικά το κλίμα είναι βαρύτατο στην ΚΑΕ, που σε ανακοίνωσή της αναζητά τις λέξεις για να τον αποχαιρετήσει, σημειώνοντας ότι «θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

 

Αναλυτικά την ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ:

«Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή  προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online