Ανήκουστο σκάνδαλο... Συνεχίζεται από το 70' το ντέρμπι και αφαίρεση 3 βαθμών στον ΠΑΟ

lifespeed.gr


 Έφεση από τον Ολυμπιακό

 

 

 

 

Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας, Χριστόφορος Μάρκου, αποφάσισε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που είχε διακοπεί την Κυριακή να συνεχιστεί από το 70ο λεπτό!

Από τους «πράσινους» αφαιρούνται 3 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα μόνο για τα επεισόδια με την Αστυνομία και την εισβολή των οπαδών, ενώ τους επιβάλλεται και τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, καθώς και συνολικό πρόστιμο 94.500 ευρώ.

Πρόκειται, φυσικά, για μια απόφαση άνευ προηγουμένου που ουσιαστικά καταργεί τη δυνατότητα του διαιτητή να αποφασίσει αν ένα ματς θα πρέπει ή όχι να συνεχιστεί, ενώ, φυσικά, με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά «επιβραβεύονται» οι χούλιγκανς του Παναθηναϊκού, που νομιμοποιούνται να κάνουν ό,τι θέλουν, από τη στιγμή που μέσα σε μία ώρα μπορεί να αποφασιστεί η συνέχιση του ματς.

Επίσης η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την Επιτροπή Παρακολούθησης της ΦΙΦΑ που είχε ζητήσει αυστηρότητα, ώστε να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα.

Τουλάχιστον το ματς θα συνεχιστεί από το 70' με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1-0 και πάλι καλά, αφού, έτσι που το πάνε, θα μπορούσαμε να δούμε απόφαση που να ορίζει το ματς να συνεχιστεί και με 0-0!

Πάντως, οι Πειραιώτες, των οποίων η πρόθετη παρέμβαση απορρίφθηκε, δεν είναι διατεθειμένοι να το αφήσουν έτσι και ασκούν έφεση.

a-sports.gr

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online