Αλ. Τσίπρας: Ήρθε η ώρα της πολιτικής και κοινωνικής αντεπίθεσης....

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

 

"Ήρθε η ώρα της κοινωνικής και πολιτικής αντεπίθεσης" τόνισε από το κατάμεστο γήπεδο του Tae Kwon Do, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση του κόμματος μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου. Ο Αλ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία, όπως επεσήμανε, μέσα σε επτά μήνες, έχει φέρει ξανά στην επιφάνεια όλες τις αιτίες εκείνες που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση: "Στο κράτος της διαφθοράς και της διαπλοκής. Στην εθνική και κοινωνική ανασφάλεια. Στην οικονομική στασιμότητα. Σε μια ανάπτυξη μόνο για τους ισχυρούς και σε μια κοινωνία διακρίσεων". 
"Δεν αρκεί να θυμώνουμε. Δεν φτάνει να γκρινιάζουμε. Δεν αρκεί να εκδηλώνουμε την πικρία μας για την πορεία που ανακόπηκε με τις πιο ανήθικες μεθόδους", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε: "Ήρθε η ώρα της κοινωνικής και πολιτικής αντεπίθεσης. Ήρθε η ώρα να δράσουμε με τα όπλα που η δημοκρατία μας παρέχει".
 
Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε όλα όσα πρέπει να υπερασπιστεί η προοδευτική παράταξη: "Δεν θα αφήσουμε το κοινωνικό κράτος, τη πρώτη κατοικία, τους μισθούς, τις συντάξεις, την Υγεία, την Παιδεία, το Περιβάλλον, στις ορέξεις των «αρίστων», των διαπλεκόμενων, των βαρόνων, των ολιγαρχών, των παρασιτικών κυκλωμάτων που επέστρεψαν". 
 
Αναφερόμενος στους επτά μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ, υπογράμμισε πως "μας ξαναγυρίζει με μεγάλη ταχύτητα πίσω, στις αιτίες που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία". Και συμπλήρωσε: "Στο κράτος της διαφθοράς και της διαπλοκής. Στην εθνική και κοινωνική ανασφάλεια. Στην οικονομική στασιμότητα. Σε μια ανάπτυξη μόνο για τους ισχυρούς & σε μια κοινωνία διακρίσεων". 
 
 
 23.2.2020

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online