Μ. Σχοινάς: Να στηριχθούν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις

lifespeed.gr


Μιλώντας στην ΕΡΤ

 

 

 

 

Για πρώτη φορά όλες οι οικονομίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι σε ανάπτυξη, τόνισε, μιλώντας την ΕΡΤ ο   εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς για ανέμους προς τη σωστή κατεύθυνσηαναφορικά με την τρίτη αξιολόγηση και ενόψει του Γιούρογκρουπ της ερχόμενης Δευτέρας.

Παράλληλα, ο Μαργαρίτης Σχοινάς επισημαίνει ότι μέχρι τον Αύγουστο του 2018 όλα τα βήματα πρέπει να έχουν ίδια ευκρίνεια και αποτελεσματικότητα.

Σχετικά με την εμπλοκή του ΔΝΤ υπενθύμισε ότι είναι στα σκαριά το Ευρωπαϊκό Ταμείο, ενώ υπερτόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να πατήσει γερά στα πόδια της και να στηριχτούν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Για το Σκοπιανό, ο Μαργαρίτης Σχοινάς, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση και ο νέος πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ φαίνεται να καταλαβαίνει κάτι μάλλον απλό, ότι στα Βαλκάνια δεν υπάρχει χώρος για εθνικισμούς, πατριδοκαπηλία και αλυτρωτισμούς και όποιος προσβλέπει σε ευρωπαϊκό μέλλον πρέπει αυτά να τα αφήσει πίσω του.

Τα Σκόπια πρόσφατα υπέγραψαν συνθήκη φιλίας με Βουλγαρία, είναι ώρα να κάνουν κάτι αντίστοιχο και με την Ελλάδα, τόνισε.

Αναφορικά με το Προσφυγικό, ανέφερε ότι η υπόθεση δεν έχει τελειώσει αλλά μόνον οι κακόπιστοι πλέον αμφιβάλλουν και οι επικρίσεις προς την ΕΕ δεν είναι δικαιολογημένες καθώς χτίστηκε προστασία στα εξωτερικά σύνορα, με ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή και ακτοφυλακή ως τις ακτές της Λιβύης, ενώ χαρακτήρισε τη συμφωνία με την Τουρκία ως πάτο στο βαρέλι.

ΕΡΤ

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online