Το Οροπέδιο Λασιθίου υποδέχεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

lifespeed.gr


Κ. Μεσηνέζης

 

 

 

 

 

Όλα είναι έτοιμα στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου για την υποδοχή, αύριο Κυριακή, 27 Μαίου 2018, του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος θα επισκεφθεί την περιοχή, και θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τη Μάχη του Λασιθίου. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Παυλόπουλος βρέθηκε ξανά στην Κρήτη τον περασμένο Ιούλιο, στις εκδηλώσεις για το "Έτος Καζαντζάκη".

Η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Παρουσία της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου οι εκδηλώσεις για την ιστορική Μάχη του Λασιθίου στο Οροπέδιο Λασιθίου, την Κυριακή 27 Μαΐου 2018.
Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής.
Θα παραστούν:
Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμος (εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου), ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λεύκης κ. Ευμένιος, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λασιθίου, ο τ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Πλακιωτάκης Βουλευτής ΝΔ Ν. Λασιθίου, ο Ευρωβουλευτής  Νικόλαος Ανδρουλάκης (Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη-S&D), ο Ευρωβουλευτής Γεώργιος Γραμματικάκης (Το Ποτάμι-S&D), ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος ΠΕΔ Κρήτης κ. Βασίλειος Λαμπρινός, η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κα Μαρία Κοζυράκη, η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι Αρχών - Φορέων.
Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο Ευρωβουλευτής Νικόλαος Μ. Ανδρουλάκης.
Την ΑΕ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει, προκειμένου να ξεναγήσει,  ο κ. Γεώργιος Παναγιωτάκης, βραβευμένος συγγραφέας και ιστορικός από την Ακαδημία Αθηνών.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online