Δημήτρης Τζανακόπουλος: Δεν αποδεχόμαστε συμπεριφορές που παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο

lifespeed.gr


Υβόνη 

 

 

 

 

 

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι τοποθετήθηκε  για το πρόβλημα  με τους Ρώσους διπλωμάτες:

 

 «Η Ελλάδα, και το έχει αποδείξει στο πλαίσιο μιας πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, θέλει καλές σχέσεις με όλα τα κράτη από εκεί και πέρα όλοι και όλα τα κράτη και οι αρχές οφείλουν να σέβονται και το διεθνές δίκαιο αλλά και εμάς, την ελληνική κυβέρνηση και το ελληνικό κράτος. Στο πλαίσιο αυτό οποτεδήποτε έχει χρειαστεί έχουν παρθεί μέτρα και αυτό έχει γίνει και αυτή τη φορά», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας με αφορμή δημοσίευμα της «Καθημερινής» για απέλαση δυο Ρώσων διπλωματών. Πρόσθεσε πως «η ελληνική πλευρά θέλει καλές σχέσεις με όλα τα κράτη αλλά επιμένει στο ότι δεν είναι δυνατό να αποδεχόμαστε συμπεριφορές που παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και δεν δείχνουν σεβασμό προς το ελληνικό κράτος» υπογράμμισε.

      Σε ερώτηση εάν υπήρξαν συμπεριφορές που παραβίασαν τις αρχές του ελληνικού κράτους είπε: «Η εκτίμηση είναι ότι έχουν υπάρξει συμπεριφορές τέτοιες και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο θα ληφθούν και όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online