Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση αυτή θα ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

 

Το κλείσιμο από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για νέα, ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2019, κέρδισε, χωρίς αμφιβολία, τα περισσότερα χειροκροτήματα από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, όπως τονίζεται και σε σχετικό τηλεγράφημα του ΑΠΕ - ΜΠΕ. 

Ο κ. Τσίπρα έριξε το «γάντι» στην αντιπολίτευση για ψήφιση των επόμενων μέτρων στη Βουλή, με ονομαστικές μάλιστα, ψηφοφορίες, έτσι ώστε όλα τα κόμματα να μπορούν να πάρουν θέση, χαρακτηρίζοντας «μαρτύριο σταγόνας» για τους αντιπάλους αυτή τη διαδικασία ο πρωθυπουργός.

Η φράση-κλειδί της ομιλίας του ότι ο επόμενος προϋπολογισμός όχι μόνο δεν θα περιλαμβάνει μέτρα, αλλά μόνο αντίμετρα, χειροκροτήθηκε επίσης πολύ, όπως και το μήνυμα που έστειλε στους«κινδυνολογούντες εγχώριους θεσμικούς παράγοντες», σε μια έμμεση αναφορά στον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα. Η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι στο εξής, οι ελληνικές κυβερνήσεις θα καθορίζουν το μίγμα πολιτικής, όπως και η ταύτιση του αντιπάλου του, του Κυρ. Μητσοτάκη, με το ΔΝΤ, κέντρισαν επίσης το ενδιαφέρον του κομματικού οργάνου.

Παραλλήλως, η αναφορά του πρωθυπουργού ότι δεν πρόκειται να εισέλθει σε διεθνείς οργανισμούς η ΠΓΔΜ με την ονομασία, Δημοκρατία της Μακεδονίας επιδοκιμάσθηκε από τους συμμετέχοντες και μαζί, η φράση του ότι η Αριστερά δεν έβαλε ποτέ πάνω από το εθνικό καθήκον, το στενά κομματικό συμφέρον.

Τέλος, η πεποίθηση του Αλ. Τσίπρα για ολοκλήρωση της θητείας αυτής της κυβέρνησης, μαζί και το… πέταγμα του γαντιού στον αντίπαλό του, πρόεδρο της ΝΔ, να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, ήταν δύο ακόμη σημεία που χειροκροτήθηκαν ιδιαιτέρως

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online