Π. Καμμένος: Ο πρωθυπουργός γνώριζε την πρότασή μου αλλά δεν την ενέκρινε

lifespeed.gr


Για Plan b

 

 

 

 

 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ξεκαθάρισε, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ, ότι βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. «Βρεθήκαμε μαζί για να πατήσει η χώρα στα πόδια της», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το plan B, σχετικά με το Σκοπιανό, ο υπουργός Άμυνας τόνισε ότι ο πρωθυπουργός γνωρίζει το εναλλακτικό σχέδιο του συγκυβερνώντος κόμματος, αλλά δεν το έχει εγκρίνει ως εναλλακτική εθνική πολιτική. 

«Εμείς βάσει του καταστατικού δεν συμφωνούμε να παραχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας στη γειτονική χώρα, αλλά δεν εμποδίσαμε την κυβέρνηση να κάνει ένα διάλογο και να δείξει οι η χώρα μας έχει τη διάθεση να βρεθεί λύση», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

«Στην πολιτική δεν μπορείς να έχεις άρνηση, όταν είσαι ενώπιον του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ. Έχεις την υποχρέωση στη δική σου άρνηση να βγάλεις και μια εναλλακτική πρόταση. Την εναλλακτική πρόταση τη γνωρίζει ο πρωθυπουργός, αλλά δεν την έχει εγκρίνει ως κυβερνητική πολιτική. Θα ήταν μια εναλλακτική πρόταση από τη στιγμή που η Συμφωνία των Πρεσπών δεν προχώραγε, είτε από εμάς, είτε από τους ίδιους», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Στις δημοκρατικές διαδικασίες και τα δημοκρατικά κόμματα η πλειοψηφία αποφασίζει. Εάν η πλειοψηφία των δύο κομμάτων αποφασίσει ότι πρέπει να υπάρξει διαζύγιο, θα υπάρξει διαζύγιο», τόνισε. 

Απαντώντας στην κριτική του Νίκου Φίλη, περί Σαλβίνι ανέφερε «οι ΑΝΕΛ δεν είναι ο Σαλβίνι, οι ΑΝΕΛ στήριξαν την κυβερνητική πολιτική στο θέμα των προσφύγων περισσότερο από όποιον άλλο γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή είναι η σωστή πολιτική».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online