Άδωνις Γεωργιάδης: Βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ΕΚΑΒ ο υπουργός Υγείας

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει μεταξύ άλλων:
Ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχα δεχθεί το αίτημα αρχικώς από τον Υπουργό Υγείας Vassilis Kikilias και στην συνέχεια από τον Υπουργό Υγείας Θάνος Πλεύρης να εγκρίνω ένα Πρόγραμμα που ζητούσε το ΕΚΑΒ, για εκπαίδευση των εργαζομένων του στις διασώσεις με ελικόπτερο. Το πρόγραμμα το ενέκρινα, ως αρμόδιος για το ΕΣΠΑ τότε Υπουργός και τα έφερε έτσι ο καλός Θεός, που το Ολοκλήρωσα τελικά ως Υπουργός Υγείας μόλις τον προηγούμενο μήνα. Σήμερα η Ομοσπονδία των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ με κάλεσε στην Θεσσαλονίκη, για να με βραβεύσουν για την προσφορά μου στο ΕΚΑΒ. Παράλληλα σήμερα ανακοινώθηκε επισήμως από τον Παναγιώτατο Θεσσαλονίκης Φιλόθεο η απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπου όρισαν τον Άγιο Δαμιανό ως Προστάτη Άγιο του ΕΚΑΒ. Μας Τίμησε με την παρουσία και την Ευλογία του και ο Σεβασμιώτατος Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας και ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης. Ευχαριστώ τους Αρχιερείς μας και διότι με τίμησαν με την Ευλογία και την παρουσία τους αλλά και διότι μου χάρισαν μια όμορφη εικόνα του Αγίου Δαμιανού. Ανήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας ένα τέτοιο δώρο αποκτά μεγαλύτερη Αξία για μένα.
Ήταν μία πολύ συγκινητική εκδήλωση με εργαζόμενους του ΕΚΑΒ από ολόκληρη την Ελλάδα. Τους ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια και την αγάπη τους.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης την έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε τον οποίο και θερμά ευχαριστώ.
Υγ: αυτό που ήταν πραγματικά αστείο, ήταν το μίσος και η ξινίλα που έβγαλε ο @παυλος Πολάκης για την εκδήλωση αυτή. Του εύχομαι περαστικά και ας χωνέψει ότι οι εργαζόμενοι όπου πάω και με αγαπούν και με σέβονται, διότι τους φέρομαι όχι όπως αυτός με bullying, αλλά με σεβασμό ως συνεργάτες μου
25.3.2024