Ήταν όλοι εκεί! Στο 20 years “Tips to Toes” charity anniversary event της κορυφαίας αισθητικού Χριστίνας Σαράντη.

Φωτό: Ελένη Τσολάκη – Μαρία Μπεκατώρου – Χριστίνα Σαράντη – Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ζήνα Κουτσελίνη

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία τα 20 χρόνια λειτουργίας του χώρου αισθητικής “Tips to Toes”, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα του, με εκατοντάδες ανθρώπους να το εμπιστεύονται. Στην εκδήλωση που έγινε στο εστιατόριο “Novak Athens Towers”, έδωσαν το λαμπερό παρών επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο της Αθήνας, αλλά και φίλοι της Χριστίνας Σαράντη, που ήθελαν να την συγχαρούν για τη συνεχή επιτυχία της. Με αφορμή το 20 years anniversary party, η Χριστίνα Σαράντη στήριξε το έργο του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”. Τη μουσική επιμέλεια του party είχε o Κώστας Φραγκολιάς με επιλογές που απογείωσαν το event, ενώ η λαμπερή οικοδέσποινα έσβησε τα 20 κεράκια της λαχταριστής διώροφης τούρτας της ανάμεσα σε καλούς φίλους και συνεργάτες.

2

Φωτό 1: Η Χριστίνα Σαράντη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Μαρίνα Λαμπροπούλου, τον πρόεδρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” Νικόλαο Ανυφαντή και τους εκπροσώπους από τις οικογένειες και τα παιδιά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Φωτό 2: Λένα Δροσάκη – Μαρία Κορινθίου – Χριστίνα Σαράντη – Πηγή Δεβετζή – Γεωργία Αβασκαντήρα

Το ινστιτούτο αισθητικής “Tips to Toes” δημιουργήθηκε το 2004 από την πτυχιούχο Ειδικών Εφαρμογών και κάτοχο πιστοποιήσεων για κάθε υπηρεσία αισθητικής, Χριστίνα Σαράντη. Όραμα της, η σύναψη σχέσεων εμπιστοσύνης μέσα από την εξαιρετική περιποίηση, την ειλικρινή προσέγγιση και την εξατομικευμένη θεραπεία, με τελικό στόχο την προσιτή και αδιαπραγμάτευτη ομορφιά για κάθε γυναίκα, αλλά και κάθε άνδρα. Το “Tips to Toes” προσφέρει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αισθητικής, όπως είναι οι θεραπείες, επεμβατικές και μη, σε πρόσωπο και σώμα, αλλά και η αποτρίχωση και οι τεχνικές φρυδιών και βλεφαρίδων. Η επιτυχία, όπως αναφέρει και η Χριστίνα Σαράντη, οφείλεται στην αδιάκοπη έρευνα και εκπαίδευση, στον άρτιο εξοπλισμό, στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και φυσικά στις σχέσεις εμπιστοσύνης ανά το χρόνο.