Ήταν όλοι εκεί…! Στο Grand Opening Party του diet center “MyFlex” στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Φωτό: Στήβεν Τούμπας-Δημήτρης Οικονομάκης-Ράνια Σταματιάδου-Πέτρος Ατσαλής-Άννα Αμανατίδου-Άρτεμις Καρακόλη-Έλενα Αμανατίδου-Μαργαρίτης Κεχαγιάς

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Grand Opening Party του αγαπημένου καταστήματος “Flexstores & MyFlex Diet Center by Jim Oikonomakis Thessaloniki”, στη Θεσσαλονίκη, σε μια βραδιά που πραγματικά δεν έλειψε κανείς! Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, αθλητικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της συμπρωτεύουσας έσπευσαν να δώσουν το παρόν στο λαμπερό event. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Οικονομάκης, ιδρυτής του “MyFlex”, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και παρουσίασε το όραμα και το στρατηγικό πλάνο της «νέας εποχής» της εταιρείας και της επέκτασης του brand σε πολλά σημεία στην Ελλάδα. Από νωρίς το απόγευμα το κατάστημα γέμισε από ευχές και χαμόγελα, ενώ η βραδιά απογειώθηκε με το ξεσηκωτικό dj set του Τάσου Ριζόπουλου.

  1 2  Φωτό 1: Γιώργος Μαυρίδης-Άρτεμις Καρακόλη-Βίκυ Χατζηβασιλείου-Πέτρος Ατσαλής-Βούλα Πατουλίδου-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου-Χάρης Σιανίδης-Αντώνης Τσαπατάκης.

Φωτό 2: Πέτρος Ατσαλής-Έφη Τσαμπάζη-Πολυξένη Καραμίχα-Αναστασία Αργυριάδου-Άρτεμις Καρακόλη.

Το “MyFlex” αποτελείται από μια πολυάριθμη ομάδα άρτια καταρτισμένων επιστημόνων που αγαπούν την καλή διατροφή μαζί με την άσκηση και γνωρίζουν τον ιδανικό συνδυασμό τους για τη απόκτηση ενός καλλίγραμμου και υγιούς σώματος, χωρίς στερήσεις, χωρίς πολύωρες & κοπιαστικές προπονήσεις. Ο Δημήτρης Οικονομάκης μαζί με τον franchisee του ‘’My Flex’’ diet center της Θεσσαλονίκης Πέτρο Ατσαλή και οι καταρτισμένοι διαιτολόγοι της ομάδας του “MyFlex” παρέχουν μια αποτελεσματική διατροφική εκπαίδευση, μεταδίδοντας τη γνώση τους και τον τρόπο χρήση αυτής στην πράξη. Πιστεύουν και εφαρμόζουν την ευέλικτη διατροφή, γνωστή ως “If It Fits Your Macros” (IIFYM), η συγκεκριμένη μέθοδος απώλειας βάρους δίνει διατροφική ελευθερία, χωρίς μέτρημα θερμίδων και λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές προτιμήσεις. Επίσης, περιέχει τη σωστή αναλογία τροφίμων που είναι ωφέλιμα για την υγεία, ώστε να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, να εξυπηρετεί στην απώλεια λίπους και να ικανοποιεί την ανάγκη για απόλαυση. Η μέθοδος αυτή έχει αποδείξει την αξία της, καθώς προσφέρει αυξημένη πιθανότητα επιτυχίας απώλειας βάρους, αλλά και μακροχρόνια διατήρησή του.