Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην τροπολογία για μετανάστες

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας κατέθεσαν 24 βουλευτές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, επί του άρθρου 187 στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σημειώνεται ότι η τροπολογία έχει κατατεθεί στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, και δίνει τη δυνατότητα τριετούς παραμονής για εργασία, σε μετανάστες χωρίς χαρτιά που εργάζονται τα τρία τελευταία και ως τις 30 Νοεμβρίου στην Ελλάδα. Από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ανακοινώθηκε ότι για την τροπολογία θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας για όλους τους βουλευτές της ΝΔ πλην του Αντ. Σαμαρά.

Κομματική πειθαρχία έθεσε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης για την ψήφιση της τροπολογίας για τη νομιμοποίηση παράτυπων μεταναστών, που ζουν και εργάζονται στη χώρα τα τελευταία 3 χρόνια, διαχωρίζοντας, βέβαια, τον Αντώνη Σαμαρά από τους υπόλοιπους γαλάζιους βουλευτές – «Σέβομαι τις ανησυχίες Σαμαρά, αλλά δεν θέλουμε να υπάρχουν αόρατοι άνθρωποι» δήλωσε ο Σκέρτσος – Τι απαντά ο Δημήτρης Καιρίδης μετά τις «φωτιές» που άναψε ο Αντώνης Σαμαράς στο εσωτερικό της ΝΔ

18.12.2023

Τελευταία Άρθρα