Βροχή πυροβολισμών σε κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο στο Μαλεβιζι

Αιματηρό περιστατικό λίγο πριν τις 15.30 μ.μ στην κεντρική λεωφόρο του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, όταν έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις συνολικά άνθρωποι.

Ο δράστης  είναι ένας 35χρονος Κρητικός που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών. Καταζητούνταν διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Πρόκειται για  ένα γνώριμο της Αστυνομίας καθώς εμπλέκεται σε υποθέσεις όπλων και ναρκωτικών.

Ένας  τραυματίας, είναι αστυνομικός της Ασφάλειας Ηρακλείου και ο οποίος δέχθηκε τη σφαίρα στο γόνατο, ο δεύτερος είναι ο ίδιος ο δράστης και ο τρίτος ένας 22χρονος πολίτης που εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις τραυματίες, βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας κα ασθενοφόρα τουΕΚΑΒ για την μεταφορά  των τραυματιών στο εφημερεύον νοσοκομείο

φωτο : Αρχείο

14.2.2023