Αλ. Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης δημιούργησε και πολλαπλασίασε την κρίση ακρίβειας με τις επιλογές του

Ο Α. Τσίπρας πραγματοποιήσε επίσκεψη στην αγορά του Βύρωνα έκανε δηλώσεις:

Η κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αυτό που βιώνει το μέσο νοικοκυριό, είναι κατάσταση λεηλασίας. Αν δεν υπάρξει άμεση διέξοδος στο καθημερινό πρόβλημα των πολιτών, θα οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνική έκρηξη.
Ο κ. Μητσοτάκης είναι κλεισμένος σε ένα γυάλινο κλουβί. Δεν τολμά να περπατήσει σε καμιά συνοικία, σε καμιά αγορά, εκτός αν έχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Οφείλει όμως να κατανοήσει: Δημιούργησε αυτήν την κρίση, την πολλαπλασίασε, πριν πυκνώσουν τα σύννεφα του πολέμου στη γειτονιά μας, με τις καταστροφικές επιλογές που έκανε.

Η στήριξη της κοινωνίας είναι μονόδρομος

Συνομιλώντας σήμερα στην αγορά του Βύρωνα με πολίτες και καταστηματάρχες της περιοχής, μου περιέγραψαν την απελπιστική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αποτέλεσμα των καταστροφικών επιλογών του κ. Μητσοτάκη.
Τον καλώ να συνειδητοποιήσει ότι είναι καλύτερη -και για τον ίδιο- η άμεση προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Να φύγει αξιοπρεπώς και να δοθεί η δυνατότητα σε μία προοδευτική κυβέρνηση να στηρίξει την κοινωνία.
Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ξαναβγάλουμε την οικονομία και την κοινωνία από αυτή τη βαθιά κρίση στην οποία την έβαλε 2,5 χρόνια τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ.