Ανήλικες κατήγγειλαν σεξουαλική επίθεση από άγνωστο στον Αγ. Παντελεήμονα

Καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές έκαναν δύο ανήλικες κοπέλες στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής για έναν άγνωστο άνδρα που τους επιτέθηκε στο δρόμο έχοντας σεξουαλικό κίνητρο.

Η πρώτη καταγγελία έγινε σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας από μια 14χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές, η οποία μαζί με τον πατέρα της κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άνδρας. Μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, της έκανε χαρακτηριστικά χειρονομία ότι έχει όπλο για να μην αντιδράσει και αφού τη θώπευσε στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα ένα δεύτερο κοριτσάκι 14ετών με καταγωγή από την Αλβανία αναφέροντας σε άλλο δρόμο της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα και ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άγνωστος άνδρας.

Μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, περίμενε να κλείσουν τα φώτα και αρχισε να της μιλάει αγγλικά προσπαθώντας να την κρατήσει μέσα. Την θώπευσε, επιχείρησε να την βγάλει από το ασανσέρ, προφανώς για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του διαθέσεις. Το κορίτσι έβαλε τις φωνές, έτρεξε και κατάφερε να φύγει.

Οι αστυνομικοί έχουν περιγραφές και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον άνδρα.

26.1.2026