Ανδρέας Σπυρόπουλος,: Είμαστε εδώ με σχέδιο και προτάσεις ώστε να συμβάλλουμε στην ανασυγκρότηση της περιοχής

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας τις περιοχές της Μαγνησίας, που επλήγησαν σοβαρά από τις δύο διαδοχικές κακοκαιρίες Daniel και Elias.

Ο κ. Σπυρόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι «πρέπει να γίνει άμεσα ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να καθαριστεί η πόλη, να ανοιχτούν τα ρέματα, να προχωρήσουν άμεσα τα έργα υποδομής, έτσι ώστε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, η ζωή των ανθρώπων να επανέλθει σε μία κανονικότητα».

Ο κ. Σπυρόπουλος υπενθύμισε την πρόταση που κατέθεσε από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης για τη σύσταση  task force στα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας με διαφάνεια και ταχύτητα.

«Είμαστε εδώ με σχέδιο και προτάσεις ώστε να συμβάλλουμε στην ανασυγκρότηση της περιοχής. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι τέτοια έντονα φαινόμενα θα έχουμε όλο και συχνότερα στη χώρα μας, άρα οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις υποδομές και να προστατεύουμε τους πολίτες. Να μην ξαναζήσουμε στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις. Να μην καταστραφούν ξανά οι περιουσίες των πολιτών», σημείωσε.

Ως προς τις ύβρεις και τους προπηλακισμούς πολιτών από τον Δήμαρχο Βόλου, ο κ. Σπυρόπουλος σχολίασε πως «ο κ. Μπέος θα αξιολογηθεί από τους πολίτες του Βόλου την ερχόμενη Κυριακή», υπογραμμίζοντας πως «ο Βόλος αξίζει μία δημοτική αρχή που πάνω απ’ όλα θα σέβεται τους πολίτες, οι οποίοι βίωσαν, το τελευταίο διάστημα τραγικές συνθήκες».

Όσον αφορά, δε, στον κυβερνητικό ισχυρισμό περί μη στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου Βόλου, ο κ. Σπυρόπουλος ξεκαθάρισε: «Ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να καρφιτσώσουν τις εικόνες με τα χαμόγελα στο Δημαρχείο της πόλης. Γνωριζόμαστε όλοι και ξέρουμε πολύ καλά την υπόγεια στήριξη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Μπέο. Είναι υπόλογοι για τις δηλώσεις, τη συμπεριφορά και την κατάσταση, που επικρατεί στον δήμο του Βόλου».