Ανεξαρτητοποιήθηκε και από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Αγγ. Αδαμοπούλου

Την ανεξαρτητοποίησή της και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε η Αγγελική Αδαμοπούλου, με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Η κα Αδαμοπούλου, είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την ΚΟ του ΜεΡΑ25 και είχε προσχωρήσει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προσφάτως.

Σε ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η κα Αδαμοπούλου δήλωσε;

<<Εκφράζω για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες μου στον Αλέξη Τσίπρα για την πρότασή του να προσχωρήσω στην παράταξη της οποίας ηγείται.

Δηλώνω εκ των προτέρων ότι οποιαδήποτε έκκληση να παραδώσω την έδρα μου θα αποβεί άκαρπη. Η έδρα αυτή ανήκει στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς θα την παραδώσω μόλις λήξει η θητεία μου.

Με σαφή πατριωτικό προσανατολισμό για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα, για το κράτος δικαίου, τη Δημοκρατία, την ισότητα και τον ανθρωπισμό, με σημαία μου ότι αυτοσκοπός της πολιτικής και της εκάστοτε παράταξης πρέπει να είναι ο ‘Ανθρωπος και η αξιοπρέπειά του, συνεχίζω τον συλλογικό αγώνα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές φτωχοποίησης των συμπολιτών μου, συρρίκνωσης των δικαιωμάτων τους και εκποίησης των δημοσίων αγαθών. Συνεχίζω επίσης την άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων μου, εντός Βουλής και στους δρόμους όπου κερδίζονται οι αγώνες>>

17.2.2023