“Ανοίγουμε τους Ορίζοντες, κερδίζουμε τη ζωή!”: Συγκινητικό Opening για την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Το Παρεάκι”, με την υποστήριξη του νερού “AVATON”

Φωτό: Peter Gavos εκπρόσωπος της “AVATON”- Θανάσης Γάβροβος αντιπρόεδρος Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. <<Ορίζοντες>>- Αλέξανδρος Φράγκος υπεύθυνος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ “Το Παρεάκι”,με τα παιδιά του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. <<Ορίζοντες>> και τους Αλέξανδρο Μπουρδούμη-Γιάννη Αϊβάζη-Τζόϋς Ευείδη-Ναταλία Δραγούμη-Σοφία Βογιατζάκη

“Ανοίγουμε τους Ορίζοντες, κερδίζουμε τη ζωή!”: Συγκινητικό Opening για την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Το Παρεάκι”, όπου δίνει την δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες και αναπηρία να εργαστούν, με την υποστήριξη του νερού “AVATON”, πηγή ζωής από το Άγιο Όρος .

Φωτό: O αντιπρόεδρος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. <<Ορίζοντες>> Θανάσης Γάβροβος με τον υπεύθυνο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ “Το Παρεάκι” Αλέξανδρος Φράγκος, μαζί με τις γνωστές ηθοποιούς Ναταλία Δραγούμη, Τζόυς Ευείδη, Μαρία Σολωμού και Σοφία Βογιατζάκη.
Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του All Day Café “Το Παρεάκι” στην Πλατεία Παναγούλη στον Αγ. Δημήτριο, η οποία γέμισε ασφυκτικά από νωρίς το απόγευμα με παιδιά, γονείς, φίλους και υποστηρικτές αυτής της νέας και τόσο ξεχωριστής επιχείρησης. H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων “Το Παρεάκι” αποτελεί ένα σημαντικό κόμβο συνάντησης και αναψυχής στα Νότια Προάστια με σκοπό την ένταξη ατόμων με ειδικές ανάγκες και αναπηρία στην αγορά εργασίας. Με πρωτοβουλία και πόρους του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παδιών & Ενηλίκων με Αναπηρία (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες» αναμορφώθηκε η πλατεία και πλέον “Το Παρεάκι” μπορεί και ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί με καφέ, ροφήματα, σνακς και συνεχίζει με brunch, φαγητό και ποτά μέχρι αργά το βράδυ. Παράλληλα, λειτουργεί Πρόγραμμα Προεπαγγελματικής Εκπαίδευσης, ώστε να ενταχθούν όσα περισσότερα άτομα με αναπηρία είναι εφικτό σε εργασιακό καθεστώς με σύνθημα: “Ανοίγουμε τους Ορίζοντες, κερδίζουμε τη ζωή!”

Την εκδήλωση στήριξαν και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου, οι οποίοι συνεχάρησαν τους εκπροσώπους του νερού “AVATON”, με την ευγενική υποστήριξη του οποίου πραγματοποιήθηκε η επικοινωνία της εκδήλωσης. Το νερό “AVATON” πηγή ζωής πηγάζει από αρτεσιανή πηγή της Μοναστικής Πολιτείας του Αγίου Όρους, ένα μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, μακριά από την καθημερινή ανθρώπινη παρέμβαση. Το ιδανικό για τον άνθρωπο νερό, που παραμένει αγνό και φυσικό, ανέγγιχτο από την βιομηχανοποίηση και την ανθρώπινους ρύπους. Δίπλα σε κάθε ανάγκη και στο συνάθρωπο, η αρωγή του νερού “AVATON” σε αυτήν την εκδήλωση, αποτέλεσε άλλη μία ευαγή πράξη προς κάθε άτομο με ειδικές ανάγκες και αναπηρία που διεκδικεί μία θέση στη σύγχρονη αγορά εργασίας.