Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024 η μπύρα γίνεται η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο φεστιβάλ World of Beer

Από τις 10 έως και τις 12 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ μπύρας, World of Beer στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα και στήριξη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι λάτρεις της μπύρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική τριήμερη περιήγηση, πλημμυρισμένη από αρώματα βύνης, λυκίσκου, λουλουδιών και εσπεριδοειδών. Γνωστές αλλά και σπάνιες ετικέτες μπύρας από όλον τον κόσμο, από premium brands, ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες που εμφιαλώνουν με όρεξη και μεράκι, δεκάδες craft μπύρες υψηλής ποιότητας, «σταθμοί» φαγητού, συναυλίες, μουσικά δρώμενα, stand-up comedians, γευστικές δοκιμές μπύρας και παιχνίδια από τις 12:00 έως τις 23:00 για ένα τριήμερο, θα μετατρέψουν το World of Beer, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στην Ελλάδα, σε μία αξέχαστη εμπειρία.

H Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών συμμετέχει στην έκθεση με περίπτερο (περίπτερο #1) ενώ θα δώσει δυναμικό «παρών» και στα σεμινάρια που θα διοργανωθούν στον χώρο Innovathens της Τεχνόπολης κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Ακολουθεί αναλυτικά, το πρόγραμμα των σεμιναρίων:

-Παρασκευή 10/05 «Η μπύρα στην Ελλάδα σήμερα»

Πάνελ συζήτησης με εκπροσώπους από τις Ζυθοποιίες – Μέλη.

-Σάββατο 11/05: «Ζυθοποίηση & Είδη Μπύρας»

-Κυριακή 12/05: «Ιδανικό σερβίρισμα μπύρας : Lager – Pilsner»

Ποιότητα σερβιρίσματος μπύρας στον καταναλωτή. Σωστές πρακτικές, μύθοι και αλήθειες.

Το εισιτήριο για το κοινό κοστίζει 5 ευρώ και περιλαμβάνει συλλεκτική τσάντα με αναμνηστικά του φεστιβάλ, συλλεκτικό ποτήρ ι του WorldofBeer, 1 μάρκα για δωρεάν γευστική δοκιμή της limitededition μπύρας του φεστιβάλ και 1 μάρκα για γευστική δοκιμή στα περίπτερα των μελών της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.

29.4.2024