ΑΡΚΑΣ “ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ” Στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος – Κορυδαλλός, Αττική

«Εκτός Ελέγχου»

Συντελεστές

Συγγραφέας: Αρκάς
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Δημήτρης Αγοράς
Βοηθός σκηνοθέτης: Χρήστος Τριπόδης
Σκηνικά – Κοστουμια: Ματίνα Μέγκλα
Εικαστική Επιμέλεια: Θανάσης Κόκκας
Creative Agency: Gridfox

Παραγωγή: Μέθεξις

Πρωταγωνιστούν:

Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανώλης Γκίνης
και ο Παντελής Καναράκης

Περιγραφή

Το Καλοκαίρι 2022, οι θεατρικές παραγωγές Μέθεξις παρουσιάζουν την παράσταση «Εκτός Ελέγχου» με τα κείμενα του Αρκά. Η νούμερο ένα κωμωδία της χρονιάς, με ένα λαμπερό θίασο πρωταγωνιστών και καλλιτεχνικών συντελεστών, ύστερα από τα συνεχή sold out στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, προσφέροντας άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια.

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής. O Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά: Αθηνά ΤριπόδηΜανώλης Γκίνης, από τα «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» και ο Παντελής Καναράκης συνθέτουν έναν θίασο αξιώσεων και υπόσχονται μία μοναδική θεατρική εμπειρία.

Ο Αρκάς, ο σπουδαιότερος σκιτσογράφος και γελοιογράφος της εποχής μας, με την καυστική του πένα χαρίζει αφ’ ενός στους ηθοποιούς ολοκληρωμένους χαρακτήρες και εκπληκτικές ατάκες, και αφ’ ετέρου στο κοινό ένα θέαμα αδιάκοπου γέλιου και ανατροπών.

Δημοτικό Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος – Κορυδαλλός, Αττική

Δευτέρα  29/8/2022
Ώρα 21.00
  • Γενική Είσοδος – Κανονικό  18€
  • Γενική Είσοδος – Ανέργων φοιτητικό  15€
  • Γενική Είσοδος – ΓΚΡΟΥΠ άνω των 20 ατόμων  12€
  • Γενική Είσοδος – Παιδικό 10€

    viva.gr

28.8.2022