Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15-22/8

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά!

Για να αναζητήσεις την αλήθεια πρέπει να είσαι έτοιμος να την αντιμετωπίσεις .

Μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο πληροφορίες, νοιώθουμε πολλές φορές “μικροί”. “Το παράξενο και το από αλλού φερμένο” μας αναστατώνει. Πρέπει να αποφεύγουμε τις “σειρήνες”… Τι συμβουλή κι αυτή ! Αν οι “σειρήνες” είναι μελωδία, πώς μπορούμε να κλείσουμε την καρδιά μας. Το μόνο που μπορεί να μας κάνει να αντισταθούμε είναι το ένστικτο.

Αυτή τη βδομάδα θα δεχτούμε πληροφορίες που θα έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

Είναι η στιγμή που θα χαρούμε την ξενοιασιά, τη συντροφιά των φίλων μας, τον έρωτα και μην πείτε όχι, ο Δίας και η Αφροδίτη το επιβάλουν.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο. Ο Δίας είναι αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δημιουργική αλλά και ερωτική. Αισιοδοξία και διασκέδαση.

2ο δεκαήμερο. Αν και σε ότι αφορά τα οικονομικά σας πάντα θα υπάρχει το απρόοπτο, αυτή την εβδομάδα θα κάνετε μετακινήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες για εργασιακά θέματα που θα έχουν σαν γνώμονα και την αμοιβή σας.

3ο δεκαήμερο. Αγώνας δρόμου για την απόκτηση υλικών αγαθών και διεκδίκηση των στόχων σας. Προσοχή γιατί είστε πολύ αυθόρμητοι και μαχητικοί, όμως πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψιν και τον αντίπαλο (ειδικά αν είναι ψηλά σε ιεραρχία). Καθημερινά θέματα θα σας απασχολήσουν, αποφύγετε την κόπωση. Κάποιες πληροφορίες και αποκαλύψεις επηρεάζουν άμεσα την καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο. Η οικογένεια σας συμπαραστέκεται, θα περάσετε όμορφα με τα οικεία πρόσωπα. Θα ομορφύνετε το χώρο σας και θα βρείτε λύσεις που θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους.

2ο δεκαήμερο. Αυτό το διάστημα πρέπει να εξοικειωθήκατε με τις αλλαγές που γίνονται στην ζωή σας, αν όχι πρέπει να το κάνετε το συντομότερο. Μικρές ευχάριστες μετακινήσεις, συναντήσεις και μηνύματα από αγαπημένους, ίσως χωρίς να το περιμένετε.

3ο δεκαήμερο. Ο Άρης είναι στο δεκαήμερο σας μέχρι τις 20/8 και σας κάνει μαχητικούς και ιδιαίτερα εξωστρεφείς, δεν έχετε ενδοιασμούς, κάνετε έρευνα σε βάθος χωρίς να φοβάστε για το αποτέλεσμα. Λάθη μπορεί να κάνετε, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα από φίλους μπορεί να έχετε, όμως θα καταφέρετε να εξελιχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

1ο δεκαήμερο. Χαρείτε τις διακοπές σας, ακόμα και αν δεν είστε σε διακοπές χαρείτε με την παρέα των φίλων σας. Μη χάνετε προσκλήσεις για διασκέδαση. Πολύ καλή επικοινωνία και πολλά φλερτ. Δημιουργική περίοδος για κοινές δράσεις. Ο Άρης σας χαρίζει θάρρος, στο τέλος της εβδομάδας μπαίνει στο ζώδιο σας

2ο δεκαήμερο. Συζητήσεις και μετακινήσεις με άτομα της οικογένειας θα σας φέρουν πιο κοντά, ίσως βρείτε νέους τρόπους να επικοινωνήσετε και να απαλύνετε τυχών ανησυχίες σας.

3ο δεκαήμερο. Θα αντιμετωπίσετε με θάρρος τις φοβίες και θα ψάξετε τους λόγους της εσωτερικής ταραχής που έχετε το τελευταίο διάστημα. Μην αναβάλετε ότι είναι να κάνετε σήμερα για αύριο και μην προσπαθείτε να πείτε λόγια που δεν λένε όλη την αλήθεια. Κάποια οικονομικά ή οικογενειακά θέματα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια όσο δύσκολα κι αν είναι να διευθετηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο. Θα κάνετε έξοδα για να περάσετε όμορφα και να αγοράσετε πράγματα για τον εαυτό σας. Μπορείτε να ελπίζετε στην εύνοια των ανωτέρων σας ή μεγαλυτέρων ανθρώπων στην ηλικία για ηθική και οικονομική ανταμοιβή.

2ο δεκαήμερο. Είναι η περίοδος των διακοπών και φυσικό είναι πολλοί από σας να κάνετε μικρές μετακινήσεις, να συναντήσετε φίλους και συγγενείς. Πολλές από τις δραστηριότητες σας θα είναι απρόοπτες. Έξυπνες επιλογές.

3ο δεκαήμερο. Κοινές δράσεις σας κρατούν σε εγρήγορση ακόμα και τον Αύγουστο, ίσως διευθετηθούν σημαντικά θέματα που έχουν σχέση με μια συνεργασία ή μια πιο προσωπική σχέση όπως π.χ ένας γάμος. Πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις. Φροντίστε όσα λέτε και σχεδιάζετε να είναι εφικτά. Συζητήσεις για σημαντικά θέματα θα αποκαλύψουν αλήθειες για μία σχέση, ένα νομικό θέμα ή για ένα συνεταιρισμό.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία και λάμψη. Ο Δίας από την άλλη χαρίζει την αφθονία. Η τύχη είναι με το μέρος σας, είτε πρόκειται για τον έρωτα, είτε πρόκειται για ταξίδια, νομικά θέματα και εξωτερικό.

2ο δεκαήμερο. Οι συζητήσεις για οικονομικά θέματα δεν θα λείψουν και μάλιστα μέσα σε ένα ρευστό περιβάλλον εσείς θα προσπαθήσετε να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση και με την καριέρα. Μετακινήσεις για αγορές τις τελευταίας στιγμής.

3ο δεκαήμερο. Οι αγώνες που κάνετε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας θα είναι σκληροί γιατί οι αντίπαλοι είναι εξίσου επιθετικοί. Έντονες διαμάχες στο χώρο εργασίας που ξεκαθαρίζουν το “τοπίο”. Προσοχή σε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους π.χ. εφορία, κληρονομικά κτλ. Πληροφορίες με οικονομικό ενδιαφέρον θα σας βάλουν σε σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο. Δεν μπορείτε να εκφράσετε άνετα τα συναισθήματά σας, όμως έχετε βοήθεια από κρυφές πηγές εισοδήματος. Έστω και με αυτά τα δεδομένα προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μην απογοητεύεστε για αυτή την εβδομάδα.

2ο δεκαήμερο. Ο Ερμής σας κάνει πολύ επικοινωνιακούς, έχετε έξυπνες ιδέες και πολλές μετακινήσεις. Πιθανόν να κάνετε ένα ξαφνικό ταξίδι στο εξωτερικό ή να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα. Χαρείτε τις εκπλήξεις χωρίς δισταγμό.

3ο δεκαήμερο. Θα έλεγα ότι το πάθος θα κυριαρχεί στην ζωή σας. Ερωτικά ίσως σας εξιτάρει ένα άτομο που δεν το περιμένατε και έτσι γκρεμίζετε πολλούς “μύθους” ή πολλά “πρέπει” που εσείς έχετε πλάσει. Προσέχετε τις υποσχέσεις που δίνετε και κρατήστε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις των άλλων. Έντονη ερωτική επικοινωνία και μετακινήσεις με άτομα που πριν μπορεί να είχατε απορρίψει. Πολλές αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια που έχουν σχέση με συναισθηματικά (ερωτικά) θέματα.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο. Θα περάσετε όμορφα με τους φίλους και τις παρέες σας, ο/η σύντροφος θα θέλει να σας προσφέρει τα καλύτερα. Είστε αισιόδοξοι. Σκεφτείτε σοβαρά μια πρόταση συνεργασίας ή ενός γάμου. Οι κοινές δράσεις και “αποδράσεις” ευνοούνται.

2ο δεκαήμερο. Κρυφές συζητήσεις, συμφωνίες για οικονομικά θέματα ή κληρονομικά θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Αποφύγετε σχόλια και κουτσομπολιά και περάστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα αυτό το διάστημα, αργότερα θα μπορέσετε να εκφραστείτε πιο εύκολα.

3ο δεκαήμερο. Θέματα από το παρελθόν θα επανέρθουν με δυναμικό τρόπο, πιθανόν να αφορούν την οικογένεια ή τα κληρονομικά. Ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις και λανθασμένες πληροφορίες που θα κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιο δύσκολη. Δεν μπορείτε να εκφραστείτε εύκολα αυτό το διάστημα, ακόμα κι αν άτομα της οικογένειας σας φορτώνουν με προβλήματα. Αφήστε τα όλα πίσω και χαρείτε το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο. Άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα στην ηλικία σας συμπαθούν. Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη, ενώ εργασιακά θέματα επιλύονται άνετα και με την βοήθεια των “προϊσταμένων”.

2ο δεκαήμερο. Μικρά ταξίδια με φίλους και παρέες. Κοινές δράσεις και συνεργασίες. Έχετε έξυπνες ιδέες που θέλετε να μοιραστείτε και με άλλους. Ιδεολογικά θέματα σας φέρνουν πιο κοντά με τον/την σύντροφο. Ξαφνικές συναντήσεις.

3ο δεκαήμερο. Ξεκαθαρίσματα που πιθανόν έπρεπε να έχουν γίνει από καιρό, σε σχέση με συγγενείς και τον/την σύντροφο θα σας ανακουφίσουν, βέβαια μην νομίζετε ότι όλα αυτά να γίνουν με ήρεμο τρόπο. Ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και μεγάλη έμπνευση σε ότι καλλιτεχνικό κάνετε. Σίγουρα θα θελήσετε να ψάξετε σε βάθος και να μελετήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν, τα αποτελέσματα θα σας εξιτάρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα θα είστε αισιόδοξοι. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, η τύχη είναι με το μέρος σας. Είναι μία πολύ όμορφη περίοδος για ταξίδια. Χαρείτε και διασκεδάστε με τον/την αγαπημένο σας.

2ο δεκαήμερο. Βρίσκετε λύσεις σε πρακτικά θέματα που σας απασχολούν. Συζητήσεις και συναντήσεις για εργασιακά θέματα που δεν ήταν στο πρόγραμμά σας, πιθανόν να προκύψουν. Αν είστε διακοπές τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, όμως καταφέρνετε να τα διεκπεραιώσετε.

3ο δεκαήμερο. Το τρέξιμο για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες τελευταίας στιγμής δεν θα λείψει στην αρχή της εβδομάδας. Προσοχή γιατί το πρόγραμμά σας μπορεί να μην γίνει κατά γράμμα λόγω ασυνεννοησίας ή καθυστέρησης. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα μπορεί να προκύψουν μετά από κάποιες πληροφορίες που θα έχετε στο τέλος της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο. Θα περάσετε ακόμα πιο όμορφα αν επιλέξετε τις οικογενειακές διακοπές. Θέματα που έχουν σχέση με ακίνητα θα διεκπεραιωθούν με τον καλύτερο τρόπο, ειδικά αν πρόκειται για κληρονομικά ή δάνεια. Γενικά θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε καλά, αν αισθάνεστε οικεία με το περιβάλλον που βρίσκεστε.

2ο δεκαήμερο. Απρόσμενες μετακινήσεις, συζητήσεις και ειδήσεις θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Αφήστε λίγο τις έννοιες πίσω και περάστε ξένοιαστα με τους αγαπημένους σας, χωρίς να φοβάστε τις εκπλήξεις. Επικοινωνία με άτομα από το εξωτερικό ή με διαφορετική κουλτούρα από την δική σας.

3 δεκαήμερο. Τίποτα δεν θα αφήσετε να πέσει κάτω, είστε πολύ μαχητικοί και υπερασπίζεστε τις ιδέες σας. Αυτή την εβδομάδα έχετε σαν μότο ή όλα ή τίποτα, αυτό ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Όποιο θέμα σας ενδιαφέρει το ψάχνεται σε βάθος. Προσοχή κινδυνεύετε να γίνετε αιρετικοί. Το πιθανότερο είναι να πείθετε τους άλλους, ακόμα κι αν φαίνεστε απόλυτοι σε αυτά που λέτε. Αν κάνετε κάποια μελέτη ίσως είναι η καλύτερη περίοδος να ανακαλύψετε την αλήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές αυτή την εβδομάδα με τον/την αγαπημένο σας καθώς και με παρέες φίλων και συγγενών. Εύνοια σε συνεργασίες και συμφωνίες. Επίσης καλή έκβαση σε νομικά και επιμορφωτικά θέματα.

2ο δεκαήμερο. Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρείτε την απρόβλεπτη συμπεριφορά των οικείων σας. Αυτή την εβδομάδα ίσως να γίνουν συζητήσεις, συναντήσεις ή μετακινήσεις για περιουσιακά ή θέματα που αφορούν την οικογένεια. Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε διακοπές στα “πάτρια εδάφη”.

3ο δεκαήμερο. Μυστικά κρυμμένα από καιρό αποκαλύπτονται που αφορούν την οικογένεια. Μια επιθετική συμπεριφορά θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια δεδομένα κι αυτό θα σας βγει σε καλό. Προσοχή σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες, διαβάστε τα ψιλά γράμματα, ειδικά για επενδύσεις, δάνεια κτλ. Στο τέλος της εβδομάδας προσπαθήστε να αποκρυπτογραφήσετε πληροφορίες και αποφύγετε την εσωτερική ένταση, αν το κάνετε αυτό θα καταλάβετε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι μια ιδεολογική αναμόρφωση.

ΙΧΘΕΙΣ

1ο δεκαήμερο. Χωρίς άγχος για τα οικονομικά μπορείτε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας. Αν είστε όμως στην εργασίας σας οι συνθήκες θα είναι ευχάριστες και πιθανόν να έχετε και κάποια αύξηση εσόδων.

2ο δεκαήμερο. Ο Ερμής απέναντί σας δείχνει ότι θα έχετε συζητήσεις και μετακινήσεις με τον/την σύντροφο. Όμως από την άλλη μπορεί να ασχοληθείτε με νομικά έγγραφα και ξαφνικά να χρειαστεί να κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις ή μετακινήσεις για την διεκπεραίωση τους, στο τέλος φαίνεται ότι θα υπάρχει θετική έκβαση.

3ο δεκαήμερο. Έντονες συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα ή με ομοϊδεάτες θα προκαλέσουν ένταση. Βρείτε τη χρυσή τομή ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Πολλές υποσχέσεις από το ταίρι σας μπορεί να μην έχουν αντίκρυσμα. Επίσης προσοχή και σε ότι αφορά συνεταιρισμούς ή συνεργασίες. Ίσως θέλετε να εκμαιεύσετε μυστικά και πληροφορίες που αφορούν κοινές δράσεις αλλά υπάρχει κι η πιθανότητα απλά να σας αποκαλυφτούν, αυτό είναι καλό για να ξέρετε τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε στο μέλλον.