ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 5-11/9

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Με πόσους τρόπους μπορεί κάποιος να βρει την “αλήθεια”;

Με τη λογική; με τους υπολογισμούς; με τις πιθανότητες; κάτω από το άπλετο φως του Ήλιου;

Ή περπατώντας πάνω στο φως που χαράζει η Σελήνης μέσα από την διαίσθηση, το συναίσθημα και την φαντασία. Όποιο δρόμο κι αν βαδίσεις να έχεις το νου σου στους κεραυνούς από μακριά που μπορεί να σε κάνουν να αλλάξεις πορεία.

Αυτή Πανσέληνος έχει την δύναμη να συνδυάσει την φαντασία με τον ορθολογισμό. Το αναπάντεχο του Ουρανού, έρχεται να ακονίσει το μυαλό μέσω της γνώσης και να σου αλλάξει την διαδρομή, ενώ ο Ποσειδώνας επιμένει στην διαίσθηση και στην πνευματικότητα.

Όποιο δρόμο και αν διαλέξεις να τον μελετήσεις πριν ξεκινήσεις και όταν ο Ερμής το επιτρέψει, θα δεις ότι ο χάρτης που δείχνει τον προορισμό σου, μπορεί να συνδυάζει αρμονικά την λογική και την διαίσθηση για να φτάσεις τελικά στην δική σου “αλήθεια”

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο. Ο Δίας μπορεί να σας κάνει να υπερβάλετε αλλά δεν σταματά να σας δίνει ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Η καθημερινότητα σας ομαλοποιείται και στο χώρο εργασίας υπάρχουν άνθρωποι που σας συμπαθούν. Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει την επικοινωνία με το ταίρι σας η με τους συνεργάτες-συνεταίρους, ευκαιρία να λύσετε θέματα που προέρχονται από το παρελθόν.

2ο δεκαήμερο. Είστε αφοσιωμένοι στην διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων. Δυναμική παρουσία έχετε στο άμεσο περιβάλλον σας, προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Γρήγορες μικρές διαδρομές και έντονες συζητήσεις, πιθανόν για θέματα που έχουν σχέση με την επιμόρφωσή σας. Οικονομικές εξελίξεις με αυτή την πανσέληνο.

3ο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα, ευκαιρία να ανασυγκροτηθείτε εν όψη της νέας σεζόν. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στην καριέρα και στους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις σε πρακτικά θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Η Αφροδίτη σε καλή θέση για το δεκαήμερο σας δείχνει ότι η διασκέδαση και ο έρωτας είναι εδώ ! Περάστε όμορφα με τα παιδιά σας. Η δημιουργία θα σας δώσει χαρά.

2ο δεκαήμερο. Είστε στραμμένοι στις απολαύσεις της ζωής. Η πανσέληνος είναι πολύ θετική για εσάς και το πιθανότερο είναι να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις που θα αφορούν την διασκέδαση, την καλλιτεχνική δημιουργία αλλά και ότι αφορά τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο. Φυσικά δεν θα σταματήσετε να αγωνίζεστε για την εξασφάλιση των υλικών αγαθών.

3ο δεκαήμερο. Ουδέτερη για εσάς αυτή η εβδομάδα, αλλά έχετε την δυνατότητα όλοι να περάσετε όμορφα και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δωδεκαημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής έχει σαν σκοπό να σας θυμίσει αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν. Συναντήσεις, συζητήσεις, μηνύματα θα είναι ευχάριστα και θα αφορούν φλερτ από παλιά. Έχετε ανάγκη την θαλπωρή του σπιτιού και τα οικεία πρόσωπα σας συμπαραστέκονται.

2ο δεκαήμερο. Ο Άρης είναι στο δεκαήμερο σας και αυτό σας κάνει πιο εξωστρεφείς και δυναμικούς. Η πανσέληνος μπορεί να σας προβληματίσει, είστε αφοσιωμένοι στην οικογένεια και αυτό απορροφά αρκετή από την ενέργεια σας, ίσως όλο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους στόχους ή την καριέρα σας. Η αναστάτωση θα είναι πιο πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο.

3ο δεκαήμερο. Το δικό σας δεκαήμερο δεν επηρεάζετε από το πλανητικό σκηνικό, όμως θέματα από το παρελθόν σας απασχολούν. Φροντίστε να αναδιοργανωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο. Έχετε την συμπαράσταση συγγενών και φίλων. Ευχάριστες μικρές διαδρομές και συζητήσεις. Το φλερτ δεν θα λείψει. Όμως ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει ασυνεννοησία με την οικογένεια. Μια άλλη περίπτωση είναι να συζητήσετε θέματα που αφορούν το παρελθόν ή κάποιο ακίνητο.

2ο δεκαήμερο. Η πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας θα αναδείξει θέματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία αλλά και της ιδέες σας. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν σε ότι αφορά τους φίλους και τις παρέες σας. Είναι μια εβδομάδα που βοηθά να κοινωνικοποιηθείτε. Προσοχή στην ψυχική αναστάτωση και στους κρυφούς ανταγωνιστές.

3ο δεκαήμερο. Ουδέτερα θα κυλήσει αυτοί η εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Η πανσέληνο φυσικά επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, οι οποίοι το σαββατοκύριακο θα είναι πολύ κοινωνικοί.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής θα δυσκολέψει τις συζητήσεις και τις συμφωνίες. Επίσης μπορεί να έχετε καθυστερήσεις ή αναβολές σε μικρές διαδρομές που είναι να κάνετε το επόμενο διάστημα. Έχετε την ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα για πράγματα που σας ευχαριστούν, όμως και τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα οπότε έχετε το περιθώριο να καταναλώσετε.

2ο δεκαήμερο. Η πανσέληνος σας επηρεάζει στον τομέα των οικονομικών που εκεί είστε προσηλωμένοι αυτό το διάστημα. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν για αυτό καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά την καριέρα σας αλλά και τις απολαβές σας, κινηθείτε προσεκτικά χωρίς εκκεντρικότητες. Ο Άρης βοηθά στο να μάχεστε με θάρρος μέσα στα πλαίσια μιας ομάδας ή μιας ιδεολογίας.

3ο δεκαήμερο. Η πανσέληνος επηρεάζει και τους γεννημένους στις αρχές του δεκαήμερου σε οικονομικό και ηθικό επίπεδο και δείχνει ότι εκεί πρέπει να δώσετε την προσοχή σας. Γενικά όμως είναι μια ουδέτερη εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη είναι στο δεκαήμερο σας και αυτό σας προσδίδει γοητεία. Είναι καλή εβδομάδα να ασχοληθείτε με την προσωπική σας περιποίησή. Είστε αγαπητοί και ερωτικοί συνάμα. Ο ανάδρομος Ερμής λειτουργεί σχεδόν από την αρχή της εβδομάδας δημιουργώντας προβλήματα στα οικονομικά σας, λόγω καθυστερήσεων ή αναβολών.

2ο δεκαήμερο. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας, λάμπετε από το φως του (χρόνια πολλά). Η πανσέληνος γίνετε απέναντί σας, με την συνδρομή και του Ουρανού σε καλές όψεις με τον Ήλιο και την Σελήνη, κάτι σημαντικό θα γίνει που θα σας βγάλει από τα καθιερωμένα. Φροντίστε να το χαρείτε και να είστε έτοιμοι για όλα. Ο Άρης δείχνει τον αγώνα που κάνετε για να κατακτήσετε τους στόχους σας, μην ξεχνάτε ότι έχετε επιθετικούς ανταγωνιστές. Ο/Η σύντροφος ζητά την προσοχή σας.

3ο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Απέναντί σας είναι ο Ποσειδώνας εδώ και αρκετό καιρό, προσπαθήστε να βλέπετε καθαρά τις προσωπικές σας σχέσεις και όχι μέσα από μεγεθυντικούς φακούς.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει καθυστερήσεις, αλλά το κυριότερο είναι ότι άλλα θα λέτε και άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα και μετά παίρνετε αποφάσεις. Ίσως να μην θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας για το άτομο που σας ενδιαφέρει ή να μην μπορείτε και αυτό σας προκαλεί μελαγχολία.

2ο δεκαήμερο. Αυτό το διάστημα δεν κοινοποιείτε τα σχέδιά σας. Η πανσέληνος μπορεί να φωτίσει θέματα που αφορούν την υγεία ή την εργασία σας. Λόγω της συμμετοχής του Ουρανού σε αυτή την πανσέληνο, κάποια πράγματα θα ανατραπούν σε ότι αφορά παλιές οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους το πιθανότερο προς όφελός σας.

3ο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για τους περισσότερους. Κάποια θέματα που αφορούν την υγεία ή την εργασία δεν τους δίνετε την απαιτούμενη προσοχή και η πανσέληνος ίσως σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τα πρακτικά θέματα σε αυτό το κομμάτι της ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο. Νιώθετε χαρούμενοι ανάμεσα σε φίλους και ομοϊδεάτες. Μέσα σε μια παρέα μπορεί κάποιο άτομο να ενδιαφέρετε και ερωτικά για εσάς. Ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει κουτσομπολιά , παρεξηγήσεις και συκοφαντίες, αφήστε το χρόνο να περάσει και μην πέφτετε ψυχολογικά.

2ο δεκαήμερο. Η πανσέληνος στις 10/9 είναι θετική για εσάς φωτίζει την δημιουργία, τον έρωτα, την διασκέδαση και ότι αφορά την καλλιτεχνία. Ο Ουρανός μπορεί να δώσει ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες όμως φαίνεται ότι θα είναι προς όφελός σας αυτή την φορά. Προσοχή σε ότι αφορά υποχρεώσεις προς τρίτους.

3ο δεκαήμερο. Η πανσέληνος επηρεάζει και εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου φωτίζοντας την καλή πλευρά της ζωή σας. Συναισθηματικά αφοσιωμένοι σε καλλιτεχνικά θέματα, στην διασκέδαση και στον έρωτα. Τα παιδιά είναι πηγή χαράς και αισιοδοξίας. Ουδέτερη εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί κάποιες δραστηριότητες που έχετε προγραμματίσει. Μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία μεταξύ εσάς και των φίλων σας. Όμως μπορείτε να επανεξετάσετε τον τρόπο που θα δράσετε στο μέλλον. Επιστροφή σε μια παρέα από παλιά. Η Αφροδίτη δείχνει ότι μεγάλα άτομα στην ηλικία ή άτομα με κύρος σας συμπαθούν.

2ο δεκαήμερο. Μπορεί να έχετε κάποιες κόντρες με τον/την σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας. Η πανσέληνος προκαλεί διλήμματα σε σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου. Δίνετε μεγάλη σημασία στους προσωπικούς σας στόχους, αλλά η οικογένεια απαιτεί την προσοχή σας. Πρακτικά θέματα σας αναστατώνουν. Ευκαιρίες για δημιουργία και διασκέδαση.

3ο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη. Όμως μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είστε συντηρητική σε ότι αφορά τα οικονομικά σας και πιο προσεκτικοί σε ότι αφορά ακίνητα και οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο. Καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας. Μην παίρνεται αποφάσεις για σημαντικές για αλλαγές σε αυτούς τους τομείς. Έχετε εύνοια σε τομείς όπως είναι η μόρφωση, το εξωτερικό, νομικά θέματα κτλ. Η γνωριμία με καινούργιους ανθρώπους θα σας ενθουσιάσει.

2ο δεκαήμερο. Η πανσέληνος είναι θετική για εσάς ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου. Νέες προοπτικές ανοίγονται σε κοινωνικό επίπεδο, ξαφνικά γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν και δεν έχετε παρά να περάσετε όμορφα. Δημιουργήστε, διασκεδάστε αλλά και διδαχθείτε για το μέλλον. Προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε την κούραση. Ο Άρης μέχρι το τέλος του μήνα προκαλεί εντάσεις σε πρακτικά θέματα στην καθημερινότητα, όμως φροντίστε αυτή την εβδομάδα να περάσετε καλά.

3ο δεκαήμερο. Η πανσέληνος θετικά επηρεάζει και εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, περάστε όμορφα με παρέες και φίλους. Δημιουργική περίοδος με ξαφνικά γεγονότα. Ο Πλούτωνας πάντα εκεί σας θυμίζει το ρητό του Ηράκλειτου “τα πάντα ρει και ουδέν μένει..”. Γενικά όμως αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς θα είναι ουδέτερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο. Με τον ανάδρομο Ερμή είναι ευκαιρία να μελετήσετε κάτι που το είχατε αφήσει πίσω στο παρελθόν. Ίσως κάποια νομικά θέματα καθυστερήσουν, αν γίνετε αναβάλετε για αργότερα. Εύνοια στα χρηματοοικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους όπως δάνεια, εφορία, κληρονομικά κτλ.

2ο δεκαήμερο. Αυτή η πανσέληνος σας προτρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στα οικονομικά σας. Από ότι φαίνεται επικεντρώνεστε σε βοήθεια από τρίτους, όμως τα χρήματα που βγάζετε μόνοι σας είναι ασφαλέστερα ακόμα και αν είναι ασταθή. Ενώ τα άτομα της οικογένειας σας προκαλούν ένταση, αυτή την εβδομάδα θα γίνουν αρωγοί στις προσπάθειες σας. Έντονη σεξουαλικότητα και δράσεις λίγο παρακινδυνευμένες π.χ. σπορ με επικινδυνότητα.

3ο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη. Είναι ευκαιρία να ανασυγκροτηθείτε και να δείτε πιο αντικειμενικά πως θα αντιμετωπίσετε οικονομικά και ηθικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

1ο δεκαήμερο. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς, όμως προσοχή στις σπατάλες. Ο ανάδρομος Ερμής παγώνει κάποιες επενδύσεις ή σας φέρνει αντιμέτωπους με παλιά χρέη. Ο/Η σύντροφος σας συμπαραστέκεται, η αρμονία στις σχέσεις σας επανέρχονται. Συνεργάτες-συνέταιροι είναι θετικά προσκείμενοι προς εσάς.

2ο δεκαήμερο. Η πανσέληνος γίνετε στο δεκαήμερο σας. Είστε πολύ ευαίσθητα άτομα και αυτό φωτίζετε από το φως της πανσελήνου, πολλές φορές ενδιαφέρεστε πιο πολύ για τους άλλους παρά για τον εαυτό σας. Η συμμετοχή του Ουρανού δείχνει ότι μία συνάντηση, μία μετακίνηση ή μία συζήτηση θα σας κάνει βγείτε από τα “νερά” σας και να τολμήσετε κάτι διαφορετικό όπως π.χ. μία επιμόρφωση ή μία αλλαγή περιβάλλοντος. Έντονη διορατικότητα.

3ο δεκαήμερο. Η πανσέληνος επηρεάζει και εσάς ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου. Φωτίζει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας και σας δίνει έντονη διαίσθηση. Γενικά όμως θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις για το μέλλον.