ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 12-18/9

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Το αρσενικό και το θηλυκό ή δράση και η δεκτικότητα δεν μπορούν να συνεργαστούν πάντα. Όμως αυτό είναι μέσα στην φύση τους και έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία.

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να πάρει τις σωστές αποφάσεις, ας περιμένουν οι “ενδιαφερόμενοι” έχετε τι δικαίωμα να ζητήσετε “πάσο”. Πολλά θέματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν επανέρχονται, σχέσεις, σκέψεις, μελέτες, διλλήματα, εκκρεμότητες και τώρα ίσως από μακριά να μπορούμε να διακρίνουμε τις “λεπτομέρειες”. Πάρτε το χρόνο σας! Στην αρχή όλα θα είναι μια σκιά (Ποσειδώνας) που σιγά-σιγά θα παίρνει σάρκα και οστά.

ΚΡΙΟΣ

Χωρίς μεγάλες αλλαγές αυτή η εβδομάδα. Ο Δίας χαρίζει προστασία στο πρώτο δεκαήμερο, που τα έχει λίγο χαμένα από την ασυνεννοησία με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες του.

Ενώ η ένταση για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο ξεκινά από το μέσω της εβδομάδας, εκεί που η εργασία και χαρά πήγαιναν μαζί, πιθανόν τώρα να υπάρξουν λεκτικές εντάσεις και νεύρα σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας.

Γενικά είστε ένα ζώδιο που σκέφτεται ρεαλιστικά, τι παθαίνεται το σαββατοκύριακο εσείς του τρίτου δεκαημέρου και δεν μπορείτε να δείτε την πραγματικότητα είναι απορίας άξιων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αναδρομή του Ερμή επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο, οπότε θα υπάρχουν καθυστερήσεις, ασυνεννοησία σε μικρά πρακτικά θέματα και την εργασία. Κατά τα άλλα δεν είναι αρνητική εβδομάδα.

Για το δεύτερο δεκαήμερο η συμβουλή είναι μην ανακατέψετε τα ερωτικά και την διασκέδαση με τα οικονομικά, αν το κάνετε αυτό δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Αγώνας για την απόκτηση υλικών αγαθών.

Θα έλεγα ότι είναι μια καλή εβδομάδα για το τρίτο δεκαήμερο. Όμως μήπως έχετε γίνει πολύ ρομαντικοί; Προσέξτε το σαββατοκύριακο γιατί αν δεν βγει σε καλλιτεχνικά θέματα μπορεί να βγει σε ουτοπία στα συναισθηματικά αλλά και αυτό δεν είναι κακό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα για το πρώτο δεκαήμερο. Έχετε και τα θετικά όπως μηνύματα, συναντήσεις κτλ με αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν, όμως δεν είναι σίγουρο ότι ήρθαν για να μείνουν.

Είστε λίγο παρορμητικοί εσείς του δευτέρου δεκαημέρου και μπορεί να έρθετε σε κόντρα με οικεία πρόσωπα. Θέματα που έχουν σχέση με ακίνητα …

Οι στόχοι σας είναι συνεχισμένοι και αυτή την εβδομάδα παρασύρεστε σε λάθος επιλογές, ειδικά στο που πρέπει να δώσετε την προσοχή σας, αυτό είναι ένα δίλημμα που αφορά το τρίτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά το πρώτο δεκαήμερο δεν έχει σημαντικά γεγονότα. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και καλό θα είναι να μην υπογραφούν συμβόλαια που αφορούν ακίνητα. Μνήμες από οικογενειακές στιγμές ή άλυτα θέματα μπορεί να προκύψουν.

Η εσωτερική ένταση επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο στο να έχει ομαλές σχέσεις με το περιβάλλον του. Μιλάτε περισσότερο όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Μην αφήνετε τις φοβίες σας να χαλούν την θετική διάθεση που έχουν οι γύρω σας για εσάς.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο εστιάζετε στην επικοινωνία, δίνετε μεγάλη προσοχή σε συγγενείς και φίλους. Η μόρφωση αυτή την περίοδο είναι σημαντική για εσάς, να πατάτε όμως τα πόδια σας γερά στην γη, δεν είναι όμως όλα για όλους επιλέξτε σωστά.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας βοηθά το πρώτο δεκαήμερο να κατακτήσει γνώσεις, να έχει καινούργιες προοπτικές και αισιοδοξία. Ο ανάδρομος Ερμής σας προκαλεί βέβαια σύγχυση και δυσκολίες στην συνεννόηση.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει κάποια ένταση με ομοϊδεάτες ή παρέες, για οικονομικούς ή ηθικούς λόγους. Ο Ουρανός όλο αυτό το διάστημα μπορεί να προκαλεί ανατροπές σε καριέρα και στόχους.

Το τρίτο δεκαήμερο είναι επικεντρωμένο στα οικονομικά θέματα, όμως ενδέχεται να κάνει λάθος εκτιμήσεις. Προσοχή ότι αφορά δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά κτλ αυτό το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για “ανοίγματα”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρήματα που περιμένετε μπορεί να καθυστερούν, αυτό αφορά περισσότερο εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Καλό βέβαια είναι να μην κάνετε οικονομικές συμφωνίες αυτό το διάστημα, γιατί μάλλον αργότερα θα χρειαστεί να αναιρέσετε. Γενικά όμως είναι ουδέτερη αυτή η εβδομάδα.

Ενώ εσείς του δευτέρου δεκαημέρου είστε τόσο συμπαθής (γοητευτικοί) και παρόλα αυτά κάποιοι πάνε κόντρα στους στόχους και στην καριέρα σας. Πιθανόν υπάρχει ανταγωνιστική διάθεση από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα στην ηλικία. Ερωτική εβδομάδα.

Το τρίτο δεκαήμερο με το Ήλιο να σηματοδότη σε πολλούς από εσάς τα γενέθλια σας, οι προβολής πέφτουν επάνω σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τον/την σύντροφό σας γιατί είναι πολλά που δεν μπορείτε να δείτε καθαρά στη σχέση σας. Το ίδιο συμβαίνει και με τους συνεργάτες-συνεταίρους.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκετε στο πρώτο δεκαήμερο και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην συνεννόηση. Το πιθανότερο είναι να προκύψουν καθυστερήσεις, σε κάποια συμφωνία, συνάντηση η μετακίνηση. Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και δεν σταματάτε να εκφράζετε τις ιδέες σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του. Ενώ θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να κάνετε κάτι πιο προχωρημένο δυσκολεύεστε γιατί δεν μπορείτε να ξεφύγετε από κάτι που σας έχει απογοητεύσει.

Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να κάνει λίγο υπομονή. Όσα σχέδια και αν έχετε στα “σκαριά” δεν μπορείτε να τα ανακοινώσετε ακόμα, αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι από την καθημερινότητα και ίσως απογοητεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκέψεις που τις είχατε καλά “θαμμένες” επανέρχονται, σαν Ερινύες και σας ταλαιπωρούν. Όμως να ξέρετε ότι είναι μόνο σε ψυχολογικό επίπεδο. Αφήστε παλιές παρεξηγήσεις και κουτσομπολιά στην άκρη ώστε να μην σας χαλάνε το τώρα.

Το πάθος, σας κάνει εριστικούς με τους φίλου και τις παρέες σας, αυτό αφορά το δεύτερο δεκαήμερο. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γίνει μια παρεξήγηση λόγω οικονομικών διαφορών. Πρέπει να ξέρετε ότι οι φίλοι, σας αποδέχονται για αυτό κρατήστε τις καλές σχέσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει έμπνευση αλλά και υπέρμετρο ρομαντισμό. Καλλιτεχνική δημιουργία. Προσοχή γιατί είστε τόσο επικεντρωμένοι στις ιδέες σας που δεν βλέπετε καθαρά τι γίνετε στον ερωτικό τομέα αυτή την εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα για το πρώτο δεκαήμερο, αν εξαιρέσουμε τα μπερδέματα με τους φίλους και τις παρέες. Μια κοινή δράση καθυστερεί ή αναβάλετε. Μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο τώρα, έχετε όμως την δυνατότητα να τελειοποιήσετε κάτι από παλιά.

Διαφωνίες για τους στόχους και την καριέρα σας μπορεί να έχετε αυτή την εβδομάδα εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μερικές φορές το ταίρι σας αντιδρά έντονα όταν δεν συμφωνεί με τα σχέδια σας, απλά χρειάζεται να το χειριστείτε με υπομονή.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει προσηλωθεί στα προσωπικά του επιτεύγματα και χάνει την επαφή με την οικογένεια. Είστε αναποφάσιστοι και αυτό είναι καλό αυτή την εβδομάδα γιατί μάλλον δεν μπορείτε να δείτε καθαρά τις καταστάσεις γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν ξέρετε και εσείς τι ακριβώς θέλετε, ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει εσάς του πρώτου δεκαήμερου. Η επίτευξη των στόχων αυτό το διάστημα είναι πολύ δύσκολοι γιατί υπάρχουν εμπόδια και αναβολές που σας πάνε πίσω. Μην αποφασίσετε οτιδήποτε σημαντικό για την καριέρα σας.

Το καθημερινό τρέξιμο και η ένταση στην δουλειά δεν συνάδουν με την ελεύθερη βούληση. Υπάρχει μια αντιπαλότητα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ανάμεσα στο να ξεφύγετε από τα τετριμμένα από την μία, και από την άλλη να τακτοποιήσετε πρακτικά θέματα που εκκρεμούν.

Το τρίτο δεκαήμερο αφήνει λίγο την φαντασία του να το παρασύρει. Η ουτοπία δεν κακή ειδικά αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα. Οι σκέψεις σας παρασύρουν σε ένα ονειρικό κόσμο, και αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζετε εσείς οι Αιγόκεροι. Προσοχή στις επιλογές που αφορούν την μόρφωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής βοηθά το πρώτο δεκαήμερο να πάει πίσω και να εμπεδώσει θέματα από το παρελθόν π.χ. να διαβάσει ξανά ένα βιβλίο, να επαναλάβει μία επιμόρφωση κτλ. Προσοχή όμως γιατί ίσως να υπάρχουν καθυστερήσεις σε ταξίδια, ή σε ότι αφορά την πανεπιστημιακή μόρφωση και νομικά θέματα.

Το πάθος κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα στο δεύτερο δεκαήμερο. Ο συνδυασμός δημιουργίας, έρωτα και η ενασχόληση με εξτριμ διασκέδαση ή σπορ, μπορεί να έρχονται σε κόντρα με εκκρεμότητες οικονομικές π.χ υποχρεώσεις σε τρίτους.

Το τρίτο δεκαήμερο αυτό που πρέπει να προσέξει είναι τα οικονομικά και ηθικά θέματα. Αυτή την εβδομάδα ότι έχει σχέσει με επενδύσεις, δάνεια και οικονομικά που αφορούν τρίτους ή τον/την σύντροφό σας, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί δεν μπορείτε να δείτε καθαρά το συμφέρον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα από το παρελθόν επανέρχονται είτε σαν οικονομικές υποχρεώσεις σε τρίτους, είτε ως αναμνήσεις που σας ταλαιπωρούν. Μην καταβάλλεστε ψυχολογικά, κάποια πράγματα έρχονται στην επιφάνεια για να τακτοποιηθούν έτσι ώστε να βρείτε την γαλήνη. Αυτά αφορούν το πρώτο δεκαήμερο.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει να αντιμετωπίσει οικογενειακά θέματα ή προβλήματα με ένα ακίνητο. Αυτό έχει όμως σας αποτέλεσμα μια αντιπαλότητα με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Πάντως έχετε την συμπαράσταση από το ταίρι σας.

Για εσάς του τρίτου δεκαήμερου στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα θα βρίσκονται οι προσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή γιατί θα δυσκολευτείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις γιατί αυτό το διάστημα δεν μπορείτε να δείτε καθαρά, δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα.