Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Πογέτ για τα ματς με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία

Με την ευκαιρία της κλήσης παικτών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο UEFA Nations League με την Κύπρο (24/9, Λάρνακα) και την Βόρεια Ιρλανδία (27/9, Ριζούπολη), ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γουστάβο Πογέτ προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Ανυπομονώ να συναντήσω και να συνεργαστώ με τους ποδοσφαιριστές μου, ύστερα από μια μακρά περίοδο χωρίς διεθνείς αγώνες για τις Εθνικές Ομάδες. Σε αυτό το διάστημα, εγώ και οι συνεργάτες μου δεν σταματήσαμε να παρακολουθούμε τους παίκτες μας και να προσπαθούμε να καταλήξουμε στις καλύτερες επιλογές για τους δύο τελευταίους αγώνες μας στο UEFA Nations League.

Παρότι έχουμε εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση στον όμιλό μας, μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες μας τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναπαυθούμε. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με σκοπό την αγωνιστική μας βελτίωση, αλλά και για να ολοκληρώσουμε τον κύκλο του UEFA Nations League όσο υψηλότερα γίνεται!

Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός για εμάς, επομένως θα αγωνιστούμε με πάθος και θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«O κ. Γουστάβο Πογέτ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 παίκτες ενόψει των αγώνων της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο και την Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, αντιστοίχως, του UEFA Nations League.

Οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης.

13.9.2022