ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ «ΤΑ ΑΜΑΡΑΝΤΑ» στην KORI Gallery

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

«ΤΑ ΑΜΑΡΑΝΤΑ»

Επιμέλεια έκθεσης

Ίρις Κρητικού

Διάρκεια έκθεσης μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουνίου

Στην KORI Gallery συνεχίζεται με επιτυχία, μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουνίου, η ατομική έκθεση του εικαστικού Βαγγέλη Πολύζου με τίτλο “Τα Αμάραντα”.

Η έκθεση αποτελείται από τέσσερις ενότητες έργων γλυπτικής: Δέντρα, Λουλούδια, Κοσμήματα, και Συλλεκτικά αντικείμενα

Η επιμελήτρια της έκθεσης, Ίρις Κρητικού αναφέρει σχετικά:

«Τα αμάραντα του Βαγγέλη Πολύζου, άνθισαν στο εργαστήριο του σπουδαίου εικαστικού κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, συμπυκνώνουν με τρόπο σχεδόν αναδρομικό το σύνολο του πολύτιμου σαρανταετούς έργου του. Ο γλύπτης επιβεβαιώνει με την τρέχουσα ατομική έκθεσή του τις απεριόριστες όψεις και ικανότητες της οπτικής και απτικής δημιουργικότητας και του αστείρευτου ταλέντου του παραδίδοντας στο βλέμμα μας, έναν γοητευτικό κάμπο ετερόκλητων σε όψη, χρήση και κλίμακα μα απολύτως συνδεόμενων μεταξύ τους έργων, που οργώνεται από ευγενή κοιτάσματα εικαστικής πρωτογένειας…»

Η KORI Gallery: 

Παράλληλα με την έκθεση του Βαγγέλη Πολύζου εγκαινιάζεται ο νέος εκθεσιακός χώρος της ιστορικής KORI, στον 2ο όροφο του όμορφου νεοκλασικού, Μητροπόλεως 13 & Βουλής, στο Σύνταγμα. Ο Γιώργος Κούτσης και η Έφη Λυμπεροπούλου δημιούργησαν με γνώση και αγάπη την KORI gallery που ενσωματώνεται ιδανικά στους υπάρχοντες χώρους του ισογείου και του 1ου ορόφου ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μακρόπνοο όραμα. 

KORI gallery Μητροπόλεως 13 & Βουλής,

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

6.6.2022