Βασίλης Τσικάρας: “Το σεξ αρχίζει στα 40” επιτέλους στην Αθήνα (19-20-21/4)

«Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40» και δεν το…χάνεις! ​Η κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα που για 5 συνεχή χρόνια ακολουθεί μια ξέφρενη πορεία​, ​επισκέπτεται την Αθήνα και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Μικρό Μπρόντγουαιη στις 21.00. Μόνο για 3 παραστάσεις!

Λίγα λόγια για το έργο: Λίγο πριν τα 41 γενέθλιά της, η Λόρα αποφασίζει να χωρίσει. Αιτία, η ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά και ο άντρας της ο Τζακ, που πέρα από τη δουλειά δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα. Η αιφνίδια απόφασή της θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Τζακ θα αισθανθεί προδομένος και αδικημένος, οι γείτονες θα έρθουν σε δύσκολη θέση, ενώ η άνοια του πατέρα του Τζακ, που ζει μαζί τους, θα επιδεινωθεί. Ξαφνικά θα εισβάλει στη ζωή τους μια barwoman και τότε θα ξεκινήσει ο κύκλος των αποκαλύψεων και των μεγάλων αποφάσεων. Τελικά πόσο αθώοι είναι οι ήρωες του έργου μας; Το ποδόσφαιρο και το φλαμέγκο θα δώσουν λύση στο πρόβλημα;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο – σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνικά: Μαρία Βλάχου
Κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Ήχοι – φώτα: Γιάννης Λαζαρίδης
Αφίσα: Νίκος Γκάρας
Φωτογράφιση: Στρατής Λαγόπουλος, Βασίλης Τσικάρας

Παίζουν (διπλή διανομή): Σοφία Αϊβάζογλου, Μαρία Βλάχου, Στέργιος Κωνσταντζίκης, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Κική Σπύρου, Βασίλης Τελίδης και ο Βασίλης Τσικάρας.

Θέατρο Μικρό Μπρόντγουαιη
Αγίου Μελετίου 61Α
Τ. 6945 512412

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ
Παρασκευή 19, Σάββατο 20 και Κυριακή 21/4 στις 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15 ευρώ γενική είσοδος
10 ευρώ ανέργων, φοιτητών, ΑμεΑ, συνταξιούχοι

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ GoldMall
10 ευρώ
link
https://www.goldmall.gr/to-sex-arhizei-sta-40-mikro-broadway-62732

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
1 ώρα και 45 λεπτά