Γιώργου Ζορμπά «Ο Κώδικας της Δημιουργίας 3: Άγγελος Εκδικητής» από τις Εκδόσεις Anubis

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν

«Ο Κώδικας της Δημιουργίας 3: Άγγελος Εκδικητής»

Μετά τα δύο πρώτα βιβλία

«Ο Γολγοθάς της Εύας» και «Η Πτώση του Αδάμ»

έρχεται η καθηλωτική συνέχεια της συναρπαστικής σειράς θρίλερ

του Γιώργου Ζορμπά, «Ο Κώδικας της Δημιουργίας».

Μια σκακιέρα με πιόνια αληθινές ζωές

Η ιστορία καλπάζει εκτός ελέγχου. Η αγωνία για το μέλλον κορυφώνεται. Οι αιμοβόροι τζιχαντιστές, με την κλεμμένη τεχνολογία τους, πατάνε πόδι στην Ευρώπη.

Πρώτος στόχος, η Ελλάδα. Το αιματοκύλισμα ξεκινά στην Κρήτη.

Ο Βασίλης Ξάνθος οδηγεί τους γενναίους Έλληνες στον άνισο υπέρ πάντων αγώνα. Ο Νίκος Αυγερινός, το παιδί θαύμα της Φυσικής, έχει τη λύση. Η θεωρία του μπορεί να ξεκλειδώσει δυνάμεις αποκαλυπτικές και να ισορροπήσει τη ζυγαριά της μοίρας. Όμως είναι χαμένος στην ατελέσφορη αναζήτηση της Σοφίας που -θαμμένη από τη χούντα σ’ ένα σκοτεινό μπουντρούμι- αντιστέκεται, αγέρωχη και μόνη, στο πεπρωμένο.

Οι μεγάλες δυνάμεις παρακολουθούν από απόσταση. Είναι ασφαλείς, νομίζουν… Ωστόσο το μεγάλο σχέδιο των αθέατων συνωμοτών έχει ήδη μπει σε κίνηση. Ο κόσμος όλος κινδυνεύει. Κι ενώ οι άνθρωποι δολοπλοκούν και σκοτώνουν αλλήλους για βραβεία κάλπικα, κρυμμένο απ’ όλους στα βάθη της τεχνολογίας εκκολάπτεται το απόλυτο κακό.

Το τρίτο βιβλίο της συγκλονιστικής σειράς που τόλμησε να προβλέψει ένα μέλλον εξίσου ζοφερό με την πραγματικότητα του 2022. Θα οδηγήσει την αγωνία μας σε νέα ύψη και θα μας προϊδεάσει για την εποχή που έρχεται.

 

Η συναρπαστική σειρά δράσης και ανατροπών «Ο Κώδικας της Δημιουργίας» του Γιώργου Ζορμπά ξεκίνησε την άνοιξη του 2019 με την κυκλοφορία του μυθιστορήματος «Ο Γολγοθάς της Εύας» και συνεχίστηκε τον Ιούλιο του 2020 με το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Η Πτώση του Αδάμ»

Πρόκειται για μια φιλόδοξη ιστορία μυστηρίου που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και μεταφέρει τον αναγνώστη σε τέσσερις ηπείρους και διαφορετικές περιοχές της Ευρώπης, Αμερικής, Αφρικής και Ασίας.

Η σειρά τοποθετείται στο εγγύς μέλλον και απαρτίζεται από σπονδυλωτές ιστορίες που εξελίσσονται παράλληλα σε διαφορετικά μέρη της υφηλίου και πραγματεύονται γεγονότα, φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους – νοσηρές συνωμοσίες για την υποδούλωση του κόσμου, αναπάντεχες τεχνολογικές εξελίξεις στην Αμερική, ανηλεή θρησκευτικό φανατισμό και πόλεμο στη Μέση Ανατολή, δυστοπική παρακμή και φτώχεια στην Ελλάδα· και μέσα σε όλα τα παραπάνω, μία επιστημονική ανακάλυψη ικανή ν’ αλλάξει τον κόσμο

«Ο Κώδικας της Δημιουργίας», το φιλόδοξο έπος δράσης και μυστηρίου του συγγραφέα-φάντασμα Γιώργου Ζορμπά, θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα βιβλία. Αντιπροσωπευτική της κατηγορίας βιβλίων δυστοπικής, εναλλακτικής πραγματικότητας, η σειρά φιλοδοξεί να αποτελέσει το εκτενέστερο έργο που έχει γραφτεί στην ελληνική γλώσσα μέχρι σήμερα. 

 

Στοιχεία Βιβλίου:

Συγγραφέας: Γιώργος Ζορμπάς

Σειρά: Ο Κώδικας της Δημιουργίας, Βιβλίο 3

Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία, Θρίλερ – Σασπένς

ISBN: 978-960-623-442-2

Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.

Σελίδες: 752

Τιμή: € 27,70

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Εκδόσεις Anubis

ΓΡΑΦΕΙΑ: Σολωμού 39, 10682 Αθήνα, τηλ.: 2169001092

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ: Σολωμού 39, 10682 Αθήνα, τηλ.: 2103801487, φαξ: 2103840095

COMPUPRESS Α.Ε. 2ο χλμ. Λεωφόρου Μαρκοπούλου, 19400 Κορωπί, τηλ. 2109238672, φαξ: 2109216847

14.7.2022