Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην αχαϊκή πρωτεύουσα, μετά τη μαρτυρία 39χρονης ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από δύο γνωστούς της άνδρες, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η γυναίκα πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου ενημέρωσε για το συμβάν τους γιατρούς και αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Πατρών.
Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, οι δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών, με τους οποίoυς είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα και αφού, όπως είπε, της έδωσαν αν αγνοία της ναρκωτική ουσία, στη συνέχεια τη βίασαν.
Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο άνδρες και τους συνέλαβαν.
Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες, παραδεχόμενοι τη χρήση ναρκωτικών και τη σεξουαλική συνεύρεση, πράξεις για τις οποίες ωστόσο υποστηρίζουν ότι υπήρξε προηγούμενη συναίνεση της 39χρονης
Οι δύο άνδρες πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί η καταγγέλλουσα, προκειμένου να διαπιστωθεί η λήψη ή όχι ναρκωτικής ουσίας.
Σημειώνεται πάντως πως σε κατ’ οίκον έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου καταγγέλλεται ο βιασμός, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά.
Φωτο Αρχειο
18.7.2022