Δήμος Άργους-Μυκηνών: Εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στην Αργολίδα

Δήμος Άργους-Μυκηνών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, δώδεκα  περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 51χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.

Το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές του μήνα Δεκεμβρίου 2021 έως και την 25.4.2022, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, διέπραξαν συνολικά οκτώ περιπτώσεις κλοπών και τέσσερις περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες και αποθήκη.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά, εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα και αγροτικά προϊόντα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -26.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του 51χρονου σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση του άγνωστου συνεργού του.

Φωτό: Αρχείο

14.5.2022