Δήμος Αίγινας : Δωρεά του δήμου στο νοσοκομείου του νησιού για συντήρηση του αξονικού τομογράφου

Δήμος Αίγινας

Στην ενίσχυση του νοσοκομείου Αίγινας “Ο Άγιος Διονύσιος” προχωρά μέσω δωρεάς ο δήμος Αίγινας, δείχνοντας, έτσι, την έμπρακτη στήριξή του στο έργο που γίνεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Συγκεκριμένα, ο δήμος Αίγινας προχώρησε στην έκτακτη επιχορήγηση του ποσού των 6.200 € για την ετήσια συντήρηση του C/Tscan του Νοσοκομείου.

Η λειτουργία του αξονικού τομογράφου, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος,  είναι ιδιαίτερα σημαντική για το νοσοκομείο, καθώς εξυπηρετεί όλους τους ασθενείς σε 24ωρη βάση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποφεύγουν την ταλαιπωρία, τα έξοδα μετακίνησης αλλά και την αναμονή στα μεγάλα ιατρικά κέντρα του λεκανοπεδίου. Με αυτό τον τρόπο, είναι δυνατή η καλύτερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διάγνωση χρόνιων αλλά και επειγόντων περιστατικών.

Η διεύθυνση του ιδρύματος εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον δήμο που στέκεται αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια του νοσοκομείου αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες του.

Ο δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς τόνισε: «Ο Δήμος Αίγινας, ως ελάχιστη ένδειξη του τεράστιου έργου και της προσφοράς του Νοσοκομείου στην τοπική μας κοινωνία, προσέφερε ως δωρεά 6.200 € για την ετήσια συντήρηση του αξονικού τομογράφου. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ αρχικά στον Γενικό Επόπτη του Νοσοκομείου, Μητροπολίτη Ύδρας-Σπετσών και Αιγίνης, κ. κ. Εφραίμ και στο διοικητικό προσωπικό για τις άοκνες προσπάθειες που εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του και να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό, που με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν το ύψιστο αγαθό για κάθε άνθρωπο, την υγεία του. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει τις Δομές Υγείας του Δήμου μας με κάθε τρόπο».

10.11.2023