Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού : Τα πρώτα φυσικά δέντρα για τα Χριστούγεννα μεταφύτευσε ο Δήμος

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Τα πρώτα φυσικά δέντρα για τα Χριστούγεννα, μεταφύτευσε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Πρόκειται για δύο πανέμορφα έλατα νεαρής ηλικίας και ύψους 7 μέτρων, τα οποία μεταφυτεύτηκαν σήμερα, 17 Νοεμβρίου,  από τον δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Καματερού,  τα Τεχνικά Συνεργεία και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου.

Όπως αναφέρεται εμφατικά σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος, Σταύρος Τσίρμπας, «Έχοντας υλοποιήσει ήδη μια μεγάλη ατζέντα από δημόσια έργα, αναπλάσεις και εκπαιδευτικές καινοτομίες, προάγει όχι μόνο την αναβάθμιση του τόπου αλλά και την καθιέρωση της οικολογικής ταυτότητας του Δήμου.

Αποφάσισε λοιπόν, πως στα φετινά Χριστούγεννα τα δέντρα δεν αρκεί να έχουν απλά διακοσμητικό χαρακτήρα, διαθέτοντας μεταλλικούς κορμούς, τεχνητά στολίδια και η εμφάνιση τους να είναι μόνο για λίγες εβδομάδες το χρόνο, προσφέροντας χαρά που θα είναι παροδική.

Αντίθετα, η επιθυμία του δημάρχου είναι να προσφέρει όχι μόνο χαρά αλλά και ηθική ικανοποίηση σε κάθε δημότη, ευαισθητοποιώντας τον κάθε ένα ξεχωριστά για τα περιβαλλοντικά ζητήματα τα οποία και είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Με τον τρόπο αυτό, τα φυσικά στολισμένα δέντρα θα μεταμορφώσουν την αισθητική του Δήμου και όλος ο θαυμασμός θα είναι στραμμένος σε αυτά  όλο τον χρόνο».

Παράλληλα, ενόψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων και στην Πλατεία Δημοκρατίας Καματερού με τίτλο “Χριστούγεννα στην Παραμυθοχώρα” απο τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να δημοσιευθούν στο www.agan.gov.gr.

21.11.2022