Δήμος Αιγιαλείας : Συνελήφθησαν δεκατέσσερα άτομα στην Αιγιαλεία για διεξαγωγή τυχερού παιγνίου

Δήμος Αιγιαλείας

Συνελήφθησαν σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας  δεκατρείς άνδρες (εννέα ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια, ως ιδιοκτήτρια της οικίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε παράνομη λέσχη, βρισκόμενη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε πυλωτή οικίας, όπου συνέλαβαν δώδεκα άνδρες, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες σε παράνομο τυχερό παίγνιο και έναν ακόμα ημεδαπό άνδρα, που είχε το ρόλο του διαχειριστή της παράνομης λέσχης.

Οι αστυνομικοί κατά την έρευνα τους στο χώρο βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

  • (1.879) ευρώ
  • (1) ρούτερ
  • (1) κάμερα με κάρτα μνήμης ως καταγραφικό
  • (882) μάρκες, αντιστοιχούμενες σε χρηματικά ποσά
  • (7) τράπουλες και
  • (3) μπλοκ σημειώσεων

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

φωτό : Αρχείο

13.3.2023

Τελευταία Άρθρα

Πολιτικό

ΜέΡΑ 25 : Κάλεσμα για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσεων για το δικαίωμα στη Στέγη. Στα πλαίσια του τριημέρου πανευρωπαϊκών δράσεων για το δικαίωμα στη στέγη, που οργανώνεται εδώ και χρόνια από τον European Action Coalition for the Right to Housing and to the City, τη φετεινή χρονιά επιλέξαμε να κάνουμε την κινητοποίηση στον Άρειο Πάγο. Οι λόγοι της επιλογής αυτής είναι κατανοητοί. Η δράση μας αυτή πέρα από τη διαμαρτυρία για την κατοχύρωση, από τον Άρειο Πάγο, της “νομιμότητας” των funds να υφαρπάζουν την περιουσία μας θα περιλαμβάνει και καλλιτεχνικό δρώμενο σχετικό με το θέμα της κινητοποίησης. Σε αυτά τα πλαίσια, η συμμετοχή σας θα δυναμώσει τη φωνή όλων μας για να σταματήσει η βαρβαρότητα των πλειστηριασμών και των εξώσεων, να κατοχυρωθεί το δικαίωμα στην αξιοπρεπή στέγαση, να πάψει η λεηλασία της ζωής μας. Ημέρα κινητοποίησης: Τετάρτη 29/3 ώρα 18.00 Τόπος: Άρειος Πάγος (Λεωφ. Αλεξάνδρας).Κινητοποίηση για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσεων για το δικαίωμα στη Στέγη