Δήμος Αμαρουσίου : Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επέκτασης αγωγού όμβριων υδάτων επί της οδού Φραγκοκκλησιάς

Δήμος Αμαρουσίου

Έργα επέκτασης αγωγού ομβρίων υδάτων, σε τμήμα της οδού Φραγκοκκλησιάς – Π. Ε. Παραδείσου, θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες, σε συνέχεια παρεμβάσεων του Δήμου Αμαρουσίου, για την αντιπλημμυρική προστασία όλων των περιοχών της πόλης.

Ως εκ τούτου, προβλέπονται από τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και για διάρκεια είκοσι (20) ημερών, οι παρακάτω κυκλοφοριακές παρεμβάσεις:

  • Θα απαγορευθεί η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση επί της οδού Φραγκοκκλησιάς, από την οδό Αιγιαλείας ως την οδό Γρανικού. Διευκρινίζεται ότι ενώ το οδόστρωμα κυκλοφορίας οχημάτων θα παραμείνει κλειστό, θα έχει διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διέλευση πεζών επί των πεζοδρομίων της οδού.

Παράλληλα,

  • θα μονοδρομηθεί η οδός Αιγιαλείας, στο τμήμα της από τη διασταύρωση της οδού Φραγκοκκλησιάς μέχρι την οδό Κοσμά Αιτωλού (με κατεύθυνση κίνησης στο ανωτέρω τμήμα, από την οδό Φραγκοκκλησιάς προς την οδό Κοσμά Αιτωλού).
  • η πρόσβαση προς τη Λεωφόρο Κηφισίας για τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Φραγκοκκλησιάς, θα γίνεται μέσω της οδού Αιγιαλείας και εν συνεχεία μέσω της οδού Παραδείσου.

Οι εν λόγω εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ».

17.2.2024

Τελευταία Άρθρα