Δήμος Αρταίων: Αιτήματα του δημάρχου Αρταίων για τις δομές υγείας προς την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μ. Γκάγκα

Δήμος Αρταίων

Τη στελέχωση των Δομών Υγείας της Άρτας με επιπλέον προσωπικό και χρηματοδότηση για εξοπλισμό και βελτίωση των υποδομών τους αλλά και των περιφερειακών και αγροτικών ιατρείων, ώστε να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους δημότες ζήτησε  ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης   από την  αναπληρώτρια υπουργό Υγείας  Μίνα Γκάγκα, η οποία επισκέφθηκε την Πέμπτη το δημαρχείο της πόλης μετά από πρόσκληση του δημάρχου.

Επίσης ζήτησαν την άμεση λειτουργία του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ)  στο παλιό Νοσοκομείο και την διαμόρφωση-βελτίωση του υπαίθριου χώρου στάθμευσής του, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων, των ασθενών και των δημοτών.

Την κα Γκάγκα συνόδευαν  ο υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Στύλιος  και ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γ.  Καρβέλης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο δημαρχείο στην οποία παραβρέθηκαν όλοι οι δήμαρχοι της περιοχής συζήτησαν για την εξέλιξη της πανδημίας, ενώ οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης ευχαρίστησαν  τη διοίκηση των Δομών Υγείας της Άρτας και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για την άριστη παροχή υπηρεσιών υγείας.

Της επίσκεψης στο δημαρχείο προηγήθηκε επίσκεψη στο νοσοκομείο, το Κέντρο Υγείας και το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στο παλιό Νοσοκομείο Άρτας.

6.5.2022