Δήμος Αρταίων : Παραδόθηκε ο νέος Κυκλικός Κόμβος επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ιωαννίνων

Δήμος Αρταίων

Στην Άρτα παραδόθηκε επίσημα ο νέος Κυκλικός Κόμβος επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ιωαννίνων, πλησίον της οδού Ελ. Βενιζέλου, από τον δήμαρχο, Χρήστο Τσιρογιάννη.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Αρταίων, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την Περιφερειακή οδό, διότι στο σημείο που κατασκευάστηκε ο νέος κόμβος επικρατούσε κυκλοφοριακή συμφόρηση και ήταν υπαρκτός ο κίνδυνος για ατυχήματα, όποτε με το έργο αυτό δημιουργήθηκαν συνθήκες ασφάλειας για πεζούς και οδηγούς.

«Αποδίδουμε στους πολίτες ένα ακόμη σημαντικό έργο. Ένα έργο που ενισχύει την ασφάλεια, λύνει κυκλοφοριακά προβλήματα και μειώνει το ενεργειακό αποτύπωμα της πόλης. Ολοκληρώθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς προβλήματα και οφείλω να ευχαριστήσω τον ανάδοχο και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας», ανέφερε ο Χρήστος Τσιρογιάννης.

Το έργο περιλαμβάνει τον νέο κυκλικό κόμβο, νησίδες και νέες φυτεύσεις, ηλεκτροφωτισμό led, ανακατασκευή των πεζόδρομων και πεζοδρόμια, είναι προϋπολογισμού 900.000 ευρώ με χρηματοδότηση μέσα από το ΠΕΠ Ηπείρου.

23.12.2023