Δήμος Αχαρνών: Αρχίζουν οι εγγραφές και επανεγγραφές στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου

Από την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου, ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών νηπίων και βρεφών, στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αχαρνών για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025.  Θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας https://poldhfa.intellisoft.gr και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι αφού εισέλθουν στην ιστοσελίδα https://poldhfa.intellisoft.gr  εγγράφονται και στη συνέχεια συμπληρώνουν την αίτησή τους επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την υποβάλλουν.

Πληροφορίες για τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά ανά περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο site  του Δήμου Αχαρνών.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Αχαρνών δέχονται παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική διετή προσχολική εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας, αφού καταθέσουν αίτηση εμπρόθεσμα με τα πλήρη δικαιολογητικά.

Τα παιδιά που δύναται να εγγραφούν στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς είναι:

  • Βρέφη γεννημένα από 01/04/2022 έως και 31/03/2023
  • Νήπια γεννημένα από 01/01/2021 έως και 31/03/2022.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο γραφείο των Παιδικών Σταθμών στο τηλέφωνο 210-2460800.

Τέλος όπως ενημερώνει ο Δήμος Αχαρνών

  • Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα εξεταστούν
  • Αιτήσεις χωρίς πλήρη δικαιολογητικά δεν θα αξιολογηθούν
  • Οι αιτήσεις για ένταξη σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ στη Δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» είναι ανεξάρτητες και θα υπάρξει νέα ενημέρωση

19.5.2024