Δήμος Αχαρνών: Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Δήμος Αχαρνών

Την ερχόμενη Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, από τις 9:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)». Η  διανομή  θα γίνει στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου επί της οδού Αχαρνέων Ιππέων & Μεγάλου Βασιλείου στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι ελαιόλαδο, βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, κοτόπουλο, φέτα, ζάχαρη, συμπυκνωμένος χυμός τομάτας, γάλα εβαπορέ, σπαγγέτι, ρύζι, κριθαράκι, φακές, φασόλια, αλεύρι, μήλα, πατάτες, υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, σαμπουάν, αφρόλουτρο.

Οι δικαιούχοι, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο) κατόπιν μηνύματος.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής ή μέσω gov.gr ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο, έχοντας μαζί και τον αριθμό ΑΜΚΑ του ωφελούμενου (σε επίσημο έγγραφο).

Επισημαίνεται ότι προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προς αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα SMS για την ακριβή ημέρα και ώρα κατά την οποία θα πρέπει να προσέλθουν προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν.

15.10.2023