Δήμος Αχαρνών : Υπογράφηκαν 21 υποτροφίες του κληροδοτήματος “Ροδίας Στριφτού” από τον Δήμαρχο και τους αριστούχους μαθητές

Δήμος Αχαρνών

Τους είκοσι έναν αριστούχους μαθητές και πλέον φοιτητές, δικαιούχους του κληροδοτήματος «Ροδίας Στριφτού» για τα Ακαδημαϊκά έτη 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019 υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός προκειμένου να υπογράψουν τα συμβόλαια των υποτροφιών. Οι διαδικασίες για την προκήρυξη και απονομή των υποτροφιών «Ιωάννης Στριφτός» έχουν, πλέον, ομαλοποιηθεί κι έχουν ξεπεραστεί οι όποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες  έφερναν καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία.

Κατά την απονομή των υποτροφιών ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός συνεχάρη τους αριστούχους φοιτητές για τις επιδόσεις τους και δήλωσε: “Το κληροδότημα της «Ροδιάς Στριφτού» μπορεί να διαθέτει τους πόρους, μια σημαντική ακίνητη περιουσία, η οποία όμως παρέμενε ανεκμετάλλευτη για πολλά χρόνια, χωρίς τα ανάλογα έσοδα. Ως δημοτική αρχή κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να απεμπλακούμε από γραφειοκρατικά κολλήματα. Προσπαθούμε, συνεχώς, να βοηθήσουμε όσο περισσότερους μαθητές της πόλης μας, να τους στηρίξουμε οικονομικά μέσω του κληροδοτήματος. Θεωρώ ότι τα χρήματα αυτά είναι αρκετά για έναν νέο άνθρωπο ο οποίος σπουδάζει και συνεχίζει τις σπουδές του για να μπορέσει να συνεχίσει παρακάτω. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είστε εδώ για να μπορέσετε να παραλάβετε τις υποτροφίες αυτές.

18.7.2022