Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης : Ενημερωτική εκδήλωση για την ψηφιακή ανάπτυξη των επιχειρήσεων της πόλης

Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Μια νέα συνεργασία  με στόχο την υποστήριξη των επιχειρήσεων της πόλης, ξεκινά ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με τον Χρυσό Οδηγό.

Για το σκοπό αυτό την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 19:30, διοργανώνει ειδική εκδήλωση στο δημαρχείο της περιοχής, στην οποία καλούνται όλοι και ειδικότερα οι επιχειρήσεις προκειμένου να ενημερωθούν για το πώς ο Χρυσός οδηγός με τα ψηφιακά εργαλεία που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει στην αναβάθμιση των επιχειρήσεων καθώς και την αύξηση των δυνητικών πελάτων τους. Θα παρουσιαστούν νέα ψηφιακά εργαλεία και καινοτόμες υπηρεσίες που συμβάλουν τόσο στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δράσεων στην εγχώρια αγορά όσο και στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και την είσοδο τους σε ξένες αγορές.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης επέλεξε ως στρατηγικό συνεργάτη στην κατεύθυνση αυτή τον «Χρυσό Οδηγός, καθώς είναι η μακροβιότερη ελληνική εταιρεία προβολής επαγγελματιών, η οποία λειτουργεί στην αγορά από το 1971, οπότε κι εκδόθηκε ο πρώτος έντυπος επαγγελματικός κατάλογος.

Μέσω της συνεργασίας του Χρυσού Οδηγού με το Δήμο, προβλέπεται μεταξύ άλλων:

1.Παροχή προνομιακής έκπτωσης ύψους 50% προς τις Επιχειρήσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στις τιμές του τιμοκαταλόγου του «Χρυσού Οδηγού» για τις παρακάτω υπηρεσίες:

α) Δημιουργία προφίλ της επιχείρησης στην σελίδα του «Χρυσού Οδηγού».

β) Ανάρτηση της επιχείρησης στο «my business» της Google – απεικόνιση στο χάρτη

γ) Δημιουργία ιστοτόπου (website) της επιχείρησης (μονοσέλιδη) και μετά από ειδική συμφωνία με την επιχείρηση, δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), με διασύνδεση στην υφιστάμενη εταιρική ιστοσελίδα της επιχείρησης.

2.Εκπαίδευση των επιχειρήσεων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο ψηφιακό marketing, με ετήσια υποστήριξη από το προσωπικό του «Χρυσού Οδηγού», σύμφωνα με το εκάστοτε μεταξύ τους συμβόλαιο.

3.Διεξαγωγή ειδικών σεμιναρίων, για τις Επιχειρήσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με αντικείμενο την «ψηφιακή ταυτότητα» της επιχείρησης και την ανάπτυξη αυτής μέσω Digital Marketing.

Στην εκδήλωση της 19ης Απριλίου θα παρουσιαστούν στους παρευρισκόμενους νέα εργαλεία για τη δημιουργία της νέας ψηφιακής ταυτότητας της επιχείρησης και οι τρόποι που μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη της συνεργασίας για την επιχείρηση τους.

Είσοδος ελεύθερη

13.4.2023