Δήμος Βριλησσίων : Κολωνάκια για αποτροπή της παράνομης στάθμευσης σε κεντρικά σημεία της πόλης

Δήμος Βριλησσίων

Παρεμβάσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης, για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης οχημάτων που παρεμποδίζουν την κυκλοφορία αλλά και την διευκόλυνση της προσβασιμότητας συμπολιτών μας με αναπηρίες, πραγματοποίησε η  αντιδημαρχία Αστικών Υποδομών, Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βριλησσίων.

Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας τοποθέτησε πλαστικά κολωνάκια σε τέσσερα σημεία, στα οποία επαναλαμβανόμενα είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα αντικοινωνικής στάθμευσης σε ράμπες ΑμεΑ ή παρεμπόδισης της διέλευσης αστικών λεωφορείων και άλλων μεγάλων οχημάτων.

Ειδικότερα τοποθετήθηκαν κολωνάκια στη συμβολή των οδών Κύπρου και Εθνικής Αντιστάσεως, στην οδό Θέτιδος στη ράμπα ΑμεΑ στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στη συμβολή της Λ. Πεντέλης με την οδό Κύπρου, κατά μήκος της οδού Πίνδου από την Λ. Πεντέλης έως την οδό Γράμμου. Στο τελευταίο σημείο λόγω της παράνομης στάθμευσης ήταν αδύνατο να μετακινηθούν πολίτες με κινητικά προβλήματα.

Οι εργασίες τοποθέτησης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και σε άλλα σημεία των Βριλησσίων, στα οποία έχει παρατηρηθεί ανάλογο πρόβλημα.

21.1.2024